Keystone logo

0 BBA Opleidingen in Gezondheidszorg Voedingswetenschappen Levensmiddelentechnologie Levensmiddelentechnologie 2024

Filters

Filters

  • BBA
  • Gezondheidszorg
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)Business Studies (0)Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

Clear filters

Popular study format

Popular locations

BBA Opleidingen in Gezondheidszorg Voedingswetenschappen Levensmiddelentechnologie Levensmiddelentechnologie

Veel mensen besluiten om een ​​Bachelor of Business Administration, of BBA na te streven, als een methode van de verbreding van de carrièremogelijkheden en winstpotentieel. Een BBA wordt meestal verdiend in ongeveer vier jaar, en wordt wereldwijd erkend. Het geeft academische vaardigheid in een bepaald gebied of in het veld.

Wat is een BBA in Food Science? Deze brede, grotendeels op wetenschap gebaseerde curriculum heeft betrekking op gebieden zoals scheikunde, natuurwetenschappen, voeding, microbiologie en andere disciplines die verband houden met de studie van het vinden, het produceren en consumeren van voedsel. Studenten in deze programma's kan extra onderzoek naar zaken als voedselproductie, de food service bedrijf, en de productie van levensmiddelen en verpakkingen richten. In het algemeen moet een brede, chemie-gebaseerde studie worden verwacht met extra aandacht en nadruk gelegd op het bedrijfsleven, de voeding en de natuurwetenschappen.

Velen die graden food science bachelor veilig vinden dat ze meer inzetbaar dan ze waren voorafgaand aan het verdienen van de graad.Velen melden ook sterker werktevredenheid en een stijging van de winst na te bouwen op hun opleiding.

Door de sterke mate van variatie die onder lesgeld voor BBA in Food Science programma's bestaat, moeten potentiële aanvragers de bekentenissen kantoor van elke school van belang zijn voor het collegegeld tijdig informatie te raadplegen.

Afgestudeerden van opleidingen Food Science bachelor gaan om een ​​verscheidenheid aan rollen in de landbouw, gezondheidszorg en industrie nemen. Sommigen vinden werk als dierlijke voedingsdeskundigen, algemene voedingsdeskundigen, diëtisten of voedingswaarde therapeuten. Anderen vinden werk als voedsel technologen, voedselproductie managers of voedsel kopen makelaars. Nog anderen kiezen om terug te keren naar school om een ​​hogere graad te verkrijgen in de hoop van het verbreden van de carrièremogelijkheden verder of het onderwijs op het collegiale niveau.

&nbsp

Diegenen die een carrière in de food science industrie moet verkennen van de verwante opleidingen wereldwijd aangeboden met behulp van onze database. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.