Keystone logo

6 BBA Opleidingen in Luchtvaart Luchtvaartmanagement 2024

Filters

Filters

 • BBA
 • Luchtvaart
 • Luchtvaartmanagement
Vakgebieden
 • Luchtvaart (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  BBA Opleidingen in Luchtvaart Luchtvaartmanagement

  De Bachelor of Business Administration of BBA, is een academische onderscheid door vele middelbare school afgestudeerden die hun carrièremogelijkheden te verbreden en hun winstpotentieel te verbeteren nagestreefd. De meeste BBA-programma's kunnen in vier jaar worden afgerond indien genomen full-time, waarna een aantal afgestudeerden toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen nog hogere academische onderscheidingen na te streven.

  Precies wat is een BBA in Aviation Management? Deze strenge opleiding is bedoeld voor mensen met een sterke aanleg voor techniek en geeft de deelnemers een solide educatieve stichting in de luchtvaart en de luchtvaart studies, management en aanverwante overwegingen. Veel Bachelor of Business Administration in de luchtvaart programma's richten zich op onderwerpen als de luchtvaartmaatschappijen en de luchthaven van het beheer en de handel en regelgeving het beleid, terwijl de extra aandacht soms wordt gegeven op de vlucht, kwaliteitscontrole, onderhoud luchtvaart en aanverwante gebieden van cruciaal belang voor het succes op dit gebied.

  Veel Bachelor of Business Administration in Aviation Management mate houders vinden dat ze verdienen veel meer na het ontvangen van de mate dan ze waren in staat om voorafgaand aan doen. Ze zijn ook meestal ingehuurd voor die zonder graden en in het algemeen hebben een gemakkelijkere tijd het vinden van betaald werk.

  Er is een sterke variatie in de kosten van een BBA in Aviation Management programma naar het volgende als gevolg van factoren, zoals de geografie en de populariteit, dus aankomende studenten moet het Admissions Office van elke school die zij overwegen voor accurate informatie te raadplegen.

  Degenen met graden luchtvaart beheer bachelor's gaan vaak aan de slag in de luchtverkeersleiding of aanverwante capaciteiten of vertegenwoordigers of zakenpartners van luchtvaartmaatschappijen en luchthavens. Anderen gaan om als public relations of human resource vertegenwoordigers van luchtvaartmaatschappijen of luchthavens of als vlucht trainers of instructeurs werken.Sommige afgestudeerden gebruik maken van de bachelor's degree als kapstok in de richting van een luchtvaart beheer-gerelateerde master's degree.

  Wie op zoek is naar een levenslange carrière op het gebied van de wereldwijde luchtvaart te stellen moet herziening van de vele verwante programma's wereldwijd beschikbaar via onze database. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.