Keystone logo

3 BBA Opleidingen in Business Studies Onroerend goed 2024

Filters

Filters

  • BBA
  • Business Studies
  • Onroerend goed
Vakgebieden
  • Business Studies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BBA Opleidingen in Business Studies Onroerend goed

In algemene zin, de Bachelor of Business Administration (BBA) is ontworpen om studenten een brede domein van kennis met betrekking tot zakelijke praktijken, terwijl ook het bestuderen van specifieke opleidingen in relatie tot hun interessegebieden. Studenten krijgen de eerste hand ervaring door gebruik te maken van stages, case projecten en industriële bezoeken.

Wat is een BBA in Real Estate? Een BBA in Real Estate biedt studenten met een uitgebreid begrip van de gespecialiseerde diensten die nodig zijn voor het onroerend goed transacties en de economie die betrekking hebben op grondbezit. Studenten leren ook hoe ze de huidige trends in de markt en de investering in een bepaalde transactie te analyseren. Na afronding van het programma, zult u een praktische kennis van het management, sales en support systemen die verder gaan in een succesvolle vastgoed ontwikkeling.

Er zijn een aantal voordelen te behalen door het verkrijgen van een graad in vastgoed.Dit programma leert tal van principes en strategieën die zijn ongelooflijk nuttig in de huidige markt. Studenten hebben een breed scala aan cursussen voor hen beschikbaar die hen voor te bereiden op wat carrière zij ervoor kiezen om na te streven en de mogelijkheid om een ​​hoger salaris te verdienen.

Verdienen neemt van je bachelor over het algemeen ongeveer vier jaar, maar er zijn verschillende andere elementen die de kosten kunnen beïnvloeden. Het land waar je universiteit zich bevindt is een factor, maar uiteindelijk de prijzen variëren van school tot school. Je moet contact opnemen met de specifieke instelling u geïnteresseerd bent in om een ​​beter idee over de kosten te krijgen.

Zodra u uw Bachelor of Business Administration hebben verdiend in Real Estate, een aantal lucratieve carrière opties zijn voor u beschikbaar. U zult hebben opgedaan van de training en opleiding nodig zijn om een ​​zeer succesvolle vastgoed taxateur, property manager, vastgoed klerk, makelaar of makelaar worden.Er zijn mogelijkheden over de hele wereld voor dit soort carrière, dus het is zeker een zekere mate moeite waard.

Er zijn een aantal manieren waarop u uw diploma in vastgoed online te verdienen, dus er is gebonden aan iets dat past bij uw behoeften. U kunt zoeken naar het programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.