Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 4 Bachelors of Business Administration (BBA) in Projectmanagement 2023

4 BBA Opleidingen in Projectmanagement 2023

Overzicht

De meeste studenten zullen hun Bachelor of Business Administration (BBA) na afronding van vier jaar een opleiding in hun instelling van keuze te verdienen. Deze graad betekent dat het individu heeft aangetoond aanleg in hun bepaald gebied van business, en hij of zij heeft de geavanceerde cursussen binnen de bijzondere concentratie voltooid.

Wat is een BBA in Project Management? Dit veld is uniek in de meeste business schools, omdat het een sterke nadruk op duurzaamheid. U zult cursussen die u in staat om te begrijpen hoe de wereld efficiënter te kunnen werken, waarbij een evenwicht mensheid, het milieu en de zakelijke belangen. Je zult in staat zijn om de concepten die je hebt geleerd op ofwel een globale of lokale schaal toe te passen. U zal worden onderwezen in de vaardigheden die nodig zijn om te zorgen voor stijgende winsten, terwijl nog steeds de zorg voor de planeet en alle mensen op het.

De voordelen behaald door het verdienen van dit soort graad omvatten verhoogde kans voor een carrière in het bedrijfsleven en de mogelijkheid om een ​​hoger salaris te verdienen in de loop van je leven.

De kosten van het bereiken van deze mate zal variëren van de ene instelling naar de volgende. Bepaalde factoren die uiteindelijk zal invloed hebben op de uiteindelijke prijs onder meer het land waar de universiteit is gevestigd, evenals het type instelling dat u zich inschrijft in.

U krijgt een stevige greep van de aard van de carrière u wilt hebben tijdens uw laatste twee jaar, want dat is het moment waarop u zich kunt concentreren op uw persoonlijke interesses. De meeste studenten die hun diploma te verdienen in projectmanagement kiezen om te gaan in een van beide stedelijke economie, gezondheidszorg, sociaal ondernemerschap en het maatschappelijk middenveld. Met de vaardigheden die je leert over bedrijfsethiek en onderzoekscapaciteiten, wordt u goed bedreven in wat je te volgen.

Studenten die hun Bachelor of Business Administration in Project Management hebben verdiend zijn zeer geschikt voor een aantal professionele opties. Als u meer wilt leren, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

 • BBA
 • Managementstudies
 • Projectmanagement
Vakgebieden
 • Managementstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat