Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Bachelors of Business Administration  (BBA) in Sport Business Management 2023

2 BBA Opleidingen in Sport Business Management 2023

Overzicht

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een mate die in de hoge vraag en is ook een doel voor veel studenten. Deze graad is bedoeld om fundamentele zakelijke vaardigheden en kennis, in aanmerking studenten om een ​​succesvolle zakelijke carrière maken en helpen studenten over te gaan tot verdere studies.

Wat is een BBA in Sport Business Management? Een BBA in Sport Business Management is een undergraduate-business administration diploma met een nadruk op de professionele sport-industrie. Studenten vaak leren hoe business principles gelden voor professionele sport. Net als de meeste BBA graden, kan het programma worden aangepast aan een gespecialiseerd gebied van de bedrijfsvoering, met inbegrip van sales promotion management, event management, zakelijke onderhandelingen, en onderzoek en analyse.

Naast de fundamentele business principles, een BBA in Sports Business Management programma leert studenten waardevolle vaardigheden van toepassing op vele gebieden van het leven.Deze omvatten het beheer, plannen en organiseren, promotie en personeel alsmede onderzoek en analyse.

De lessen van dit programma is afhankelijk van de gekozen instelling en de tijd die nodig is om de mate af te ronden. Aankomende studenten moeten programma's zorgvuldig onderzoek en kies degene die het beste past bij hun doelstellingen en budgetten.

Afgestudeerden van sport business management programma's hebben vaak een breed scala aan carrièremogelijkheden. Ze kunnen worden in de hoge vraag voor verschillende zakelijke functies bij professionele sportteams, individuele sporters, sportlocaties en sportorganisaties. Afgestudeerden kunnen ook een carrière na te streven in bijna elke sport, van biljart en worstelen met autoracen. Het gebied van de nadruk zal een belangrijke bepalende factor, waar afgestudeerden richten hun carrière zijn, maar er zijn meestal verschillende opties beschikbaar.

Sport business management vereist zowel kennis van zaken en sport kennis.Mensen met deze vaardigheden kunnen vaak kijken uit naar een succesvolle carrière op dit gebied. Als u geïnteresseerd bent om meer te leren zijn, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BBA
  • Sport
  • Sport Business
  • Sport Business Management
Vakgebieden
  • Sport (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat