Keystone logo

1 BBA Opleidingen in Ontwerpstudies Visuele Vormgeving 2024

Filters

Filters

 • BBA
 • Ontwerpstudies
 • Visuele Vormgeving
Vakgebieden
 • Ontwerpstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  BBA Opleidingen in Ontwerpstudies Visuele Vormgeving

  Een bachelor 's graad is een undergraduate studie die doorgaans drie tot vijf jaar in beslag neemt aan een hogeschool of universiteit. Voor veel studenten, is de volgende stap na ofwel afstuderen de middelbare school of het verdienen van hun associate degree. Een Bachelor of Business Administration (BBA) kan helpen mensen vinden een beter betaalde baan met meer verantwoordelijkheid voor een succesvolle onderneming.

  Wat is een BBA in Visual Design? Dit programma richt zich op de filosofieën, technologieën en principes van visual merchandising. Studenten kunnen een diepgaande analyse van de winkels te ontvangen en te leren van de fundamenten van de mode en merchandising. Sommige van de cursussen kunnen zijn marketing, kleur en design, display graphics, tekening, detailhandel, mode fundamentals, visuele en productpresentatie, hedendaagse kunst, store design en mode fotografie.

  Er zijn vele voordelen van het verdienen van een bachelor 's graad.Bij de minste, kan afgestudeerden beter worden uitgerust met de vaardigheden en kennis die nodig is om te slagen in de zakenwereld. Een visueel ontwerp graad kan afgestudeerden voor te bereiden op een carrière die merchandising, store design en marketing, die allemaal integraal onderdeel van het ontwerp-industrie omvat.

  Deze programma's worden aangeboden in een verscheidenheid van instellingen over de hele wereld, zodat het collegegeld is afhankelijk van het land. Het veld en de lengte van de studie kan ook invloed hebben op de kosten. Aankomende studenten moeten contact opnemen met het kantoor van de opnames direct om meer te leren en om uit te vinden specifieke kosten.

  Met ontwerpers en merchandisers in hoge vraag, kan afgestudeerden van de opleiding carrière voort te zetten bij een verscheidenheid van kleine en grote ondernemingen in de publieke en private sector. Enkele mogelijke banen omvatten steeds een scherm designer, visual merchandising directeur of consultant, grafisch ontwerper of pagina, of een scherm bestuurder.Met extra onderwijs, kunnen mensen leren aan een hogeschool of universiteit in een fijne afdeling kunst.

  Veel universiteiten bieden online cursussen en leren op afstand modules om studenten flexibiliteit in hun schema. Part-time en full-time klassen kunnen ook worden aangeboden. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.