Keystone logo

5 BBA Opleidingen in Economische studies Financiën Business Finance 2024

Filters

Filters

  • BBA
  • Economische studies
  • Financiën
  • Business Finance
Vakgebieden
  • Economische studies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BBA Opleidingen in Economische studies Financiën Business Finance

Een Bachelor in Business Administration (BBA) is een undergraduate programma dat duurt meestal tussen de drie en vijf jaar in beslag. Studenten leren elementaire zakelijke vaardigheden en specifieke kennis met betrekking tot hun vakgebied.

Kan je je afvragen, wat is een BBA in Business Finance? Dit programma wordt vaak gedacht als een zakelijke opleiding met een sterke financiële focus. Studenten zullen leren hoe om waarde in concurrerende mondiale markten te creëren en zal een sterke bedrijfsethiek te ontwikkelen. Elk programma zal variëren, maar lessen aangeboden kan operaties en strategie, financiën theorieën, business concepten, en marketing omvatten. Veel programma's zullen ook stage mogelijkheden, zodat studenten kunnen oefenen wat ze leren.

Studenten die het nastreven van een graad in de zakelijke financiën profiteren in een aantal manieren. Stages kan hen helpen werk na het afstuderen te vinden, en hun financieel inzicht kan hen helpen op vele gebieden van het leven.Studenten leren ook hoe ze communiceren en werken in de fast-paced omgevingen.

Het collegegeld en vergoedingen in verband met het behalen van een diploma in de financiering van bedrijven kan verschillen van de ene plaats naar de andere. Er zijn vele internationale instellingen die dit programma aan te bieden, en de kosten feiten omvatten de reputatie van de school, de duur van het programma, en stage vergoedingen. Studenten moeten contact opnemen met hun topfavorieten uit te vinden wat de financiële verplichtingen zou zijn.

Met een sterke basis in de financiële en zakelijke, afgestudeerden hebben een breed scala aan carrière mogelijkheden om uit te kiezen. Titels kunnen onder private banker, risk manager, overheid en bedrijven financieel analist, verzekeraar, commerciële leningen specialist, venture capital fund manager, portfolio manager, en onroerend goed taxateur. Werkgevers kunnen accountantskantoren, grote bedrijven, consulting bedrijven, banken, overheid treasury-afdelingen, en beleggingsmaatschappijen.

Niet langer afschrikken een opleiding.Onze online database kan u helpen bij onderzoek en vergelijkt een aantal verschillende business finance programma. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.