Keystone logo

27 BSc Opleidingen in Economische studies Statistiek Actuariële wetenschappen 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Economische studies
  • Statistiek
  • Actuariële wetenschappen
Vakgebieden
  • Economische studies (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Economische studies Statistiek Actuariële wetenschappen

Studenten die vakken in de wetenschapsdiscipline volgen, kunnen aan het eind van hun studie een BSc krijgen. Dit diploma-kort voor Bachelor of Science-omvat ongeveer vier jaar studie verdeeld over een algemene onderwijscurriculum en cursussen in een wetenschappelijk gebied van specialisatie.
Wat is een BSc in actuariële wetenschappen? Een BSc in Actuariële Wetenschappen omvat de studie van zowel wiskunde als sociale wetenschappen om complexe risicobeoordelingen voor een reeks sectoren te berekenen. Studenten die zich inschrijven voor een dergelijk programma zullen waarschijnlijk lessen volgen zoals wiskundige structuren, inleiding tot statistiek en waarschijnlijkheid, financiën voor actuariële wetenschappen en voorwaardelijke gebeurtenissen voor verzekeringen. Deze cursussen, in combinatie met een nadruk op sociale wetenschappen, kunnen studenten uitrusten om actuariële kwesties aan te pakken.

Dat zijn echter niet de enige problemen waarmee je je kunt voorbereiden. Dit programma kan ook nuttig zijn voor studenten door vaardigheden te leren, zoals financieel management, risicobewustzijn en geavanceerde wiskunde.

Er zijn veel programma's die een BSc in Actuariële Wetenschappen aanbieden, en elk programma zal waarschijnlijk een andere presentiekost hebben. Als je wilt weten hoeveel je voor zo'n diploma betaalt, neem dan contact op met het Admissions Office van de school waar je naartoe wilt gaan en stel je eventuele vragen.

Banen voor BSc in afgestudeerde actuarissen zijn vaak te vinden in de verzekeringssector. Vanwege de acute risicobeoordelingsvaardigheden die afgestudeerden hebben, vormen ze vaak een geweldige aanvulling op teams voor het overnemen en het wijzigen van beleid. U kunt de titulaire positie van uw licentiaat in acht nemen als u de vaardigheden die u hebt geleerd direct wilt toepassen. Als u liever werk zoekt in andere sectoren, kunnen uw vaardigheden overdraagbaar zijn naar financiën of management.

Een BSc behalen in Actuariële Wetenschappen is de eerste stap naar een nieuwe carrière. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.