Keystone logo

27 BSc Opleidingen in Technologiestudies Automatisering 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Technologiestudies
  • Automatisering
Vakgebieden
  • Technologiestudies (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Technologiestudies Automatisering

BSc is de afkorting voor Bachelor of Science, en deze graad duurt meestal drie tot vijf jaar studie. De meeste programma's omvatten klassen in het algemeen onderwijs, wiskunde en wetenschap, samen met specifieke cursussen in een gekozen wetenschappelijke specialiteit. De vereiste voor dit diploma is over het algemeen een middelbare schooldiploma of een gelijkwaardig certificaat.

Je vraagt ​​je misschien af, wat is een BSc in automatisering eigenlijk? Deze graad kijkt naar robotica en machines die alleen kunnen werken of met minimale menselijke hulp. Dit soort automatisering is handig in fabrieken en grootschalige uitvoeringen. Hoewel je misschien geen technische kennis hoeft te hebben wanneer je aan deze graad begint, is enige ruimtelijke en visuele creativiteit nuttig. Cursussen kunnen systeemontwerp, projectbeheer, manipulatie en realistische bewegingen omvatten.

Sommige van de vaardigheden die u als automatiseringsstudent kunt leren, zijn hand-oogcoördinatie, situational awareness en communicatie. Met goede hand-oogcoördinatie bent u beter in staat om fysieke problemen op te lossen. Situationeel bewustzijn kan u helpen gevaarlijke situaties op te merken, terwijl communicatie een belangrijk onderdeel is van de omgang met anderen.

Sommige factoren die van invloed zijn op de kosten van een BA omvatten de locatie van de school, het onderwerp van studie en de beschikbaarheid van externe financiering. Terwijl je je hiervoor inzet, kun je contact opnemen met het registratiekantoor voor meer informatie over de kosten en standaardboekkosten.

Binnen automatisering zijn er drie belangrijke subvelden: industrie, entertainment en software. In veel bedrijfstakken worden fabriekslijnen nog steeds geconverteerd naar automatisering. Managers van bestaande machinefabrieken zijn meestal op zoek naar manieren om efficiënter te werken. In deze industrieën en in entertainment kunt u zoeken naar functietitels, zoals een automatiseringstester, besturingsingenieur en on-site technicus. Geautomatiseerde robotica draaien op computersoftware, dus u kunt ook op zoek gaan naar werk als een software-engineer of probleemoplosser.

Veel scholen bieden opleidingen in robotica en automatisering aan. Om je zoekopdracht te verfijnen, bepaal je of je lokaal wilt verhuizen of naar school wilt gaan. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.