Keystone logo

7 BSc Opleidingen in Economische studies Bankieren 2024

Filters

Filters

 • BSc
 • Economische studies
 • Bankieren
Vakgebieden
 • Economische studies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  BSc Opleidingen in Economische studies Bankieren

  Een BSc of Bachelor of Science, verwijst naar een bachelordiploma die tussen de drie tot vijf jaar kan duren. Deze programma's maken meestal studenten om te beginnen met een breder scala van onderwerpen op het eerste, dan richten op hun gekozen gebied van de studie als ze vooruit in de richting van het verdienen van hun diploma.

  Wat is een BSc in Banking? Een bachelor's degree in het bankwezen biedt een basis op alle gebieden die verband houden met het gebied, waaronder boekhouding, finance, commercial banking, internationale financiën, bedrijfseconomie, management en recht. Sommige studenten kunnen ervoor kiezen om dit onderzoek met geavanceerde cursussen in een complementaire gebied, zoals finance, accounting, economie, management, of informatie-systemen te vergroten. Onder de cursussen die kunnen worden opgenomen die specifiek zijn voor het bankwezen zijn zijn treasury management, bankrecht, vastgoedbeleggingen, portfolio management, geldmarkten, kapitaalmarkten, futures en opties markten, investment banking en corporate governance.

  Banking is een grote carrière keuze, want het is er een waarin een master's degree is vaak niet nodig. Een bachelor's degree in bankieren is vaak alles wat nodig is in een leidinggevende functie bij het afstuderen aan te gaan. Bovendien, met een grondige kennis over geld en de financiering is nuttig op een persoonlijk niveau.

  De kosten in verband met het invullen van deze mate zal afhangen van de instelling waar je studeert en de lengte van hun programma. Het kiezen van online klassen is een goede manier om uw kosten te verminderen.

  Afgestudeerden van een bacheloropleiding in het bankwezen hebben vaak veel mogelijkheden op het gebied van carrière. Deze omvatten posities in sectoren als commercial banking, investment banking, corporate treasuries, analyse van investeringen, beursvennootschap, en fondsen management.Enkele van de specifieke posities binnen deze gebieden omvatten bankdirecteur, vestigingsmanager, leningen officier, leningen manager, risk management specialist, beleggingsadviseur, beleggingsanalist en effectenmakelaar. Jobs kan worden gevonden in zowel de publieke en private sector en bij grote instellingen alsook met kleine bedrijven die tegemoet te komen aan klanten met persoonlijke portefeuilles.

  Bacheloropleidingen in het bankwezen worden online aangeboden van instellingen over de hele wereld. Deze methode van onderzoek geeft veel meer flexibiliteit in aanvulling op het verlagen van de kosten van het onderwijs. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.