Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Bachelors of Science (BSc) in Beveiliging in Nederlanden 2023

1 BSc Opleidingen in Beveiliging in Nederlanden 2023

Overzicht

Mannen en vrouwen die de samenleving willen beschermen tegen gevaar kunnen zich inschrijven voor lessen in veiligheid. Studenten die deze lessen bijwonen, worden geschoold in de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn om te voorkomen dat kwetsbaren het slachtoffer worden en om de samenleving veilig te houden.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

Academische instellingen over de hele wereld bieden een BSc of Bachelor of Science. Deze populaire undergraduate degree is nuttig bij het voorbereiden van studenten voor de werkplaats of voor gevorderde opleidingen. De gemiddelde BSc duurt drie tot vijf jaar in beslag.

Meer informatie

Filters

 • BSc
 • Nederlanden
 • Technologiestudies
 • Beveiliging
Vakgebieden
 • Technologiestudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Gerelateerde vakgebieden