Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 163 Bachelors of Science  (BSc) in Biowetenschappen in Verenigde Staten 2023

163 BSc Opleidingen in Biowetenschappen in Verenigde Staten 2023

Overzicht

Er zijn een heleboel onderwerpen waar men iets over zou kunnen leren door het bestuderen van Biologische en Life Sciences. Het vakgebied omvat de studie van de natuur en haar verschijnselen, en het maakt niet uit of iemand geïnteresseerd is in geneeskunde of in duurzaamheid, ze zullen altijd hun interesse terugvinden in dit vakgebied.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Academische instellingen over de hele wereld bieden een BSc of Bachelor of Science. Deze populaire undergraduate degree is nuttig bij het voorbereiden van studenten voor de werkplaats of voor gevorderde opleidingen. De gemiddelde BSc duurt drie tot vijf jaar in beslag.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Verenigde Staten
  • Biowetenschappen
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (163)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat