Keystone logo

12 BSc Opleidingen in Technische studies Bouwtechniek 2024

Filters

Filters

 • BSc
 • Technische studies
 • Bouwtechniek
Vakgebieden
 • Technische studies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  BSc Opleidingen in Technische studies Bouwtechniek

  Studenten van wetenschap en technologie over de hele wereld volgen vaak een Bachelor of Science. De BSc is een vierjarige opleiding die is ontworpen om deelnemers voor te stellen aan het door hen gekozen studiegebied. Het kan ook een opstap naar een meer geavanceerde mate langs de lijn zijn.

  Wat is een BSc in bouwtechniek? Dit veld combineert het ontwerpwerk van architectuur met de technische vaardigheden van de machinebouw. Studenten ontleden het bouwproces op elk niveau. Vaak gebruiken ze de nieuwste ontwerpsoftware en de nieuwste technologie om gebouwen en infrastructuur te ontwerpen die zo structureel gezond zijn als esthetisch. Training in HVAC, brandbeveiliging, elektrische en sanitaire systemen zijn opgenomen in de meeste programma's. Een combinatie van cursussen en hands-on training is waarschijnlijk in dit programma.

  Deelnemers studeren vaak af met ontelbare professionele contacten in het veld, wat de kansen op een snellere baan kan vergroten. De kritisch denkende vaardigheden die worden opgedaan door complexe technische problemen op te lossen, maken hen waardevolle teamleden. Wanneer een functie technische vaardigheden vereist in plaats van alleen ontwerptalent, kan een BSc in de bouwtechniek haar houder concurrerender maken.

  Geen twee universiteiten zijn precies hetzelfde in het bedrag dat zij aanrekenen voor een opleiding. Ongeacht hoeveel een programma kost, echter, veel scholen bieden financiële hulp die inschrijving mogelijk maakt.

  Professionals met een BSc in Bouwtechniek worden vaak klaargestoomd om aan de slag te gaan als bouwmanagers, vaak projectmanagers of voormannen genoemd. Ze kunnen ook burgerlijk ingenieurs worden die samenwerken met steden om hun infrastructuur te verbeteren en wegen, bruggen, luchthavens, tunnels en andere gemeentelijke of staatsprojecten te bouwen. Als ze hun opleiding willen voortzetten, kunnen ze leraren of professoren worden die anderen begeleiden om bouwtechnici te worden.

  Hoewel veel mensen de voorkeur geven aan technische vaardigheden in persoon, zijn er handige online leermogelijkheden bij verschillende instellingen over de hele wereld. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.