Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 51 Bachelors of Science  (BSc) in Computer Arts 2023

51 BSc Opleidingen in Computer Arts 2023

Overzicht

Studenten die een bachelor's degree te zoeken in de computer kunst vaak doen met gedachten van digitale kunst, game development en web design. Met een diploma op dit gebied, afgestudeerden hebben wijd open opties voor hun loopbaan.

Wat is een BSc in Computer Arts? Dit programma omvat de fundamenten voor het voldoen aan een loopbaan in gebieden zoals digitale animatie productie, game design en ontwikkeling, interactieve animatie en webdesign. Het programma richt zich op de hulpmiddelen en technologie die nodig is om code te creëren en breng concepten tot leven. Er wordt geleerd computertalen zoals HTML5 en JavaScript. Andere gebieden, zoals zakelijke toepassingen, personal finance management, en de schepping portfolio worden ook onderwezen.

De huidige samenleving verwacht een snelle en onderhoudende toegang tot informatie van over de hele wereld. Met een diploma in de informatica kunsten, afgestudeerden bereid zijn om de vele vacatures die deze verwachtingen te genereren vullen.Afgestudeerden vinden zich ook in een positie om verder onderwijs te zoeken wanneer gewenst.

De kosten voor het bijwonen van een BSc in Computer Arts programma zijn gevarieerd, omdat het programma wordt aangeboden door veel scholen over de hele wereld. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de individuele scholen voor specifieke informatie en om hun beste opties te bepalen.

Er zijn vele uitdagende en boeiende loopbaan open voor afgestudeerden van het programma. Deze omvatten de werkgelegenheid in de web design industrie, de wereld van digitale kunst en entertainment, de game-industrie, en televisie. Functiebenamingen kunnen zijn 3D Modeller, Texture Artist, Visual Effect Artist, Technical Animator, Web Developer, en Game Designer. Deze arbeidsplaatsen zijn eventueel beschikbaar voor afgestudeerden over de hele wereld zijn, het openen van deuren naar nieuwe en spannende ventures.

Als u meer wilt weten over het aanvragen van een cursus of een volledig programma in de computer kunst te leren, moet u de informatie die u kunt vinden op de programmaoverzichten.Overwegen welke van de scholen het meest geschikt is voor uw situatie lijken. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Kunststudies
  • Computer Arts
Vakgebieden
  • Kunststudies (51)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat