Keystone logo

23 BSc Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen Computer Networking 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Technologiestudies
  • Computerwetenschappen
  • Computer Networking
Vakgebieden
  • Technologiestudies (23)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen Computer Networking

De Bachelor of Science, of BSc, is een van een aantal van de graad onderscheidingen bachelor, dat ongeveer vier jaar te verdienen. Veel middelbare school afgestudeerden kiezen om te werken in de richting van een BSc als een methode van het vergroten van hun kansen op werk en het verdienen van potentieel in wat vaak een op wetenschap gebaseerde industrie.

Precies wat is een BSc in Computer Networking? Dit bachelordiploma wordt verdiend na ongeveer 120 credit uren van intensieve studie in gebieden met betrekking tot de computer automatisering. De meeste programma's richten zich op het geven van de studenten de instrumenten en vaardigheden die ze nodig hebben om effectief te theoretiseren, analyseren, ontwerpen en implementeren van diverse algoritmische processen met de bedoeling om uiteindelijk het stroomlijnen van de manieren waarop de wereld woont, werkt en speelt. Gemeenschappelijke ruimtes van studie omvatten de informatica, informatietechnologie, computer software engineering, en medische beeldvorming en informatica binnen een verscheidenheid van globale instellingen.

De Bachelor of Science in Computer Networking kan worden gebruikt als kapstok in de richting van een Master of Science in Computer Networking of een vergelijkbaar gebied. Sommige afgestudeerden kiezen om het personeelsbestand onmiddellijk na ontvangst van de BSc in Computer Networking te gaan, en vinden dat ze meer mogelijkheden voor hen beschikbaar en beter winstpotentieel dan ze voor het bijwonen van de universiteit deed.

Toekomstige computernetwerken studenten moeten een aanzienlijke variatie in de kosten van de opleiding een bachelor's naar een ander verwachten. De opnames kantoor van elke school is een geweldige bron voor het beveiligen van accurate en tijdige informatie collegegeld.

Afgestudeerden van computer netwerken bacheloropleidingen zijn over het algemeen in staat om winstgevende posities binnen een verscheidenheid van instellingen te vinden. Velen gaan aan de slag in de IT, informatica of cognitieve wetenschappen; anderen kunnen zich richten op een bepaald gebied van de computer of de algemene machinebouw.Sommige afgestudeerden gaan aan het werk in de medische beeldvorming en verwerking of informatietechnologie. Het is ook mogelijk om de werkgelegenheid in de software of educatieve curriculumontwikkeling vinden. Een andere mogelijke weg is terug te keren naar school in het nastreven van een Master of Science in Computer Networking of een vergelijkbaar gebied.

Een computer netwerk graad kan leiden tot een zeer lonende en winstgevende carrière. Wie geïnteresseerd is om meer te leren moet globaal verkennen van de vele online en on-campus computernetwerken opleidingen beschikbaar door de herziening van ons programma aanbiedingen. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.