Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 56 Bachelors of Science  (BSc) in Criminologie 2023

56 BSc Opleidingen in Criminologie 2023

Overzicht

Studenten die wensen om hun opleiding verder kunnen wenden tot een Bachelor of Science. Deze graad geeft studenten een voordeel in de loopbaan wereld, evenals het departement onderwijs. De nadruk wordt gelegd op een specifiek aandachtsgebied dat de student kiest, waarvan er een de criminologie.

Wat is een BSc in de criminologie? De mate richt zich op verschillende aspecten van het strafrechtelijk systeem. Het omvat afwijkend gedrag, criminaliteit, openbare orde, procedures in het systeem, en criminele acties. Studenten zullen de relatie die ligt tussen straffen en de gedragingen die leiden tot hen te bestuderen. Sociale stoornissen worden bestudeerd, en het resultaat van deze aandoeningen. Studenten kunnen verwachten om een ​​juiste perspectief met betrekking tot criminaliteit. De analytische instrumenten en methoden die nodig zijn om strafbare feiten en de ideeën daarachter onderzoek zal ook worden verkregen.

Afgestudeerden met een diploma in de criminologie zullen meer wenselijk om potentiële werkgevers te zijn, omdat ze het kritisch denken vaardigheden die nodig zijn om de taak uit te voeren zal hebben. Dit programma geeft de student het vertrouwen in een onverwachte industrie.

Studenten op zoek naar een Bachelor of Science in Criminologie nastreven zullen verschillende learning opties hebben. Kosten van iedere instelling is afhankelijk van de school zelf, de geografische locatie, en de hoeveelheid tijd die de student neemt de mate voltooien.

Na het afstuderen, afgestudeerden hebben toegang tot verschillende entry-level posities. Deze kunnen onder meer maatschappelijk werker, overheid analist, programmeur, officier correcties, schadepreventie specialist, en politieagent. Andere banen kunnen onder meer een forensische wetenschap technicus, reclasseringsambtenaar, operations planner, of criminoloog.Sommige afgestudeerden kunnen hun perfecte carrière in het worden een criminele profiler, gevangenis psycholoog, onderzoeker verzekeringsfraude, of een prive-detective te vinden.

Wie geïnteresseerd is in meer informatie over de criminologie of een verzoek tot toelating tot een Bachelor of Science in Criminologie ontvangen moet een beetje onderzoek te doen. Er zijn verschillende scholen, zowel online als in het buitenland, waar een student deze graad kunnen verdienen. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Rechtenstudies
  • Studies strafrecht
  • Criminologie
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (56)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat