We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

92 BSc Opleidingen in Technologiestudies Data Science 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Technologiestudies
  • Data Science
Vakgebieden
  • Technologiestudies (92)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Technologiestudies Data Science

Een bachelor diploma vormt de basis van het hoger onderwijs en kan in de kunst of een bachelor of science (BSc) zijn. Een BSc kan gebruikt worden voor toelating tot een geavanceerd opleiding of om een ​​baan te verkrijgen als beroepsgerelateerd in verband met het gekozen veld van een student.

Wat is een BSc in de gegevenswetenschappen? Gegevens zijn de informatie-commodity die de wereld beheert. Met meer mensen aangesloten op meer technologie dan ooit, is er nu meer rauwe data beschikbaar dan op een andere tijdstip in de geschiedenis. Gegevenswetenschappen streeft naar het verzamelen, analyseren en verwerken van deze gegevens in een bruikbaar product. Dit kan alles betekenen van het helpen van een bedrijf strategisch met klantenbeoordelingen om de mondiale gezondheidstendensen te bestuderen.

Individuen streven naar een BSc in de datawetenschappen om verschillende redenen. Meestal hebben studenten op dit gebied goede analyses en probleemoplossende vaardigheden, en proberen deze waardevolle attributen verder te verbeteren.Het creëert ook de mogelijkheid om aanvullende opleidingsmogelijkheden in een gevorderde mate te volgen.

De kosten van het programma worden bepaald door de instelling en kunnen variëren afhankelijk van waar u studeert en voor welke tijdsduur. Contactperspectieven rechtstreeks contacteren is de beste manier om de betrokken kosten te beoordelen.

Als snel groeiend gebied zijn data-carrières meestal relatief overvloedig en gevarieerd. Bachelor programma's afgestudeerden kunnen banen vinden in relatief hoge salarisgebieden, zoals bedrijfsgegevens, webontwikkeling en mobiel appontwerp. Overheidsinstanties huren mensen met data science vaardigheden om de enorme databases die deze organisaties nodig hebben te beheren en te creëren. U kunt ook een onderzoeksgerelateerde positie op gebieden zoals machine leren en kunstmatige intelligentie.

Er zijn typisch universiteiten met data science programma's over de hele wereld. Afstandsonderwijsprogramma's kunnen ook goed passen bij degenen die thuis willen blijven.Voor meer informatie, zoek naar uw programma hieronder en contact direct het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.