Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 18 Bachelors of Science  (BSc) in Economie en Bedrijfswetenschappen 2023

18 BSc Opleidingen in Economie en Bedrijfswetenschappen 2023

Overzicht

Het verdienen van een BSc in Business and Economics is een goede keuze voor studenten die willen beter inzicht in de fijne kneepjes van de financiële wereld. Maar het kan ook een voordeel bij het solliciteren naar banen in deze zeer concurrerende branche.

&nbsp

Wat is een BSc in Business and Economics? Deze graad bloot leerlingen naar een hoger niveau van financiële educatie. Een programma kan een solide basis in de fundamenten van het bedrijfsleven en de economische theorie bieden. Kandidaten leren belangrijke vaardigheden die kunnen helpen hen voor te bereiden op een loopbaan in hun vakgebied. Een sterke interesse in de wiskunde wordt sterk aanbevolen als het curriculum is meestal zeer streng en wiskunde centric en omvat vaak klassen in calculus, boekhouding en statistieken.

&nbsp

Er zijn tal van redenen waarom studenten kiezen voor deze graad na te streven. Op zijn minst, het hen blootstelt aan vele uitdagende analytische concepten.De beheersing van die zeer gunstig voor mensen die willen een succesvolle carrière in het bedrijfsleven of economie.

&nbsp

De kosten van het verkrijgen van een BSc in Business and Economics kunnen verschillen per instelling en land. Het wordt sterk aanbevolen dat aankomende studenten spreken met een toelatingscommissie officier van elke school die ze serieus overweegt om alle cursusgelden en registratie kosten te bevestigen.

&nbsp

Afgestudeerden met een BSc in Business and Economics kan een breed scala van loopbanen, zoals corporate finance banen, sector werk publiek voor overheidsinstellingen en banen met agribusiness bedrijven na te streven. Een BSc in Business and Economics is ook een geweldige basis voor geavanceerde opleidingen, zoals een MBA, PhD of JD.

&nbsp

Geïnteresseerde studenten moeten beginnen hun zoekproces meteen, en onze uitgebreide database is een uitstekende plek om te beginnen. Online lessen kan een zeer aantrekkelijke optie voor sommige studenten.Deze cursussen kunnen een hogere mate van flexibiliteit voor studenten die kunnen het moeilijk vinden zich te committeren aan een full-time opleiding bieden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Economische studies
  • Economie
  • Economie en Bedrijfswetenschappen
Vakgebieden
  • Economische studies (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat