Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 11 Bachelors of Science  (BSc) in Filmproductie 2023

11 BSc Opleidingen in Filmproductie 2023

Overzicht

Wetenschappelijke en technische vakgebieden zoals verpleging, wiskunde en informatica worden vaak bestudeerd in Bachelor of Science (BSc) programma's, maar er zijn een aantal scholen die BSc graden te bieden in de vrije kunsten gebieden, met inbegrip van sociale wetenschappen, Engels en communicatie. In de meeste gevallen kan een bachelor's degree worden bereikt in drie tot vier jaar.

Een student zou kunnen vragen: "Wat is een BSc in Productie?" Zulke programma's zijn gericht op zowel studenten als geven een opleiding op de meer traditionele aspecten van televisie en film productie en postproductie hen kennismaken met de nieuwste technieken en technologieën worden gebruikt in de industrie . Programma's kunnen zich ook richten op het instrueren van geleerden over de bevordering van de muziek in de muziek industrie. Docenten kunnen studenten leren door middel van een combinatie van workshops, samenwerkingsprojecten en lezingen.

Een van de redenen waarom een ​​persoon zou kiezen om een ​​BSc in productie te verdienen moet worden gegeven door internationale professionals uit de industrie.Andere voordelen van het inschrijven in een undergraduate productieprogramma omvatten het werken in de professionele productie en de postproductie-faciliteiten, het ontwikkelen van een lijst van de industrie contacten, en het creëren van een professionele portfolio.

Geografische ligging, de totale duur van de cursussen en extra programma vergoedingen alle invloed hoeveel een student zal betalen om een ​​bachelordiploma te bereiken. Het is in uw beste belang in direct contact met de scholen u overweegt om uit te vinden van de meest recente informatie over de totale kosten van je diploma te krijgen.

Afgestudeerden van BSc in Productie programma gaan vaak aan de slag in een verscheidenheid van industrieën, waaronder broadcast TV, kabel / filmproductie, media distributie, DVD-authoring en communicatie. Als producent, zal een student waarschijnlijk de neiging om de financiële en zakelijke beslissingen van een tv-show, film of het stadium productie.Producenten ook zorgen voor een productie blijft op schema en zou kunnen hebben om te werken naast andere producenten, zoals de lijn, associate en assistent-producenten.

Beginnen met het produceren van een toekomst voor jezelf en neem de eerste stap in het verdienen van een bachelordiploma in de productie. Scholen zijn beschikbaar over de hele wereld, waarvan sommige u de mogelijkheid om een ​​afstandsonderwijs student geven. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Filmstudies
  • Filmproductie
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat