Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 17 Bachelors of Science  (BSc) in Filmstudies 2023

17 BSc Opleidingen in Filmstudies 2023

Overzicht

Studenten die verlangen om hun studie te concentreren op een specifiek onderwerp kunnen kiezen om een ​​Bachelor of Science graad te verdienen. Dergelijke programma's zijn vaak meer over de praktische en technische aspecten van een bepaald gebied van studie concentreerde zich. Terwijl meestal aangeboden in meer wetenschappelijke en technische vakgebieden, kan een BSc diploma ook beschikbaar voor meer liberal arts-gerelateerde gebieden zijn.

Wat is een BSc in Film Studies? Geleerden ingeschreven in een film studies programma vaak leren over beweging, licht, kleur, fotografie en perspectief. Programma's kunnen elementen met kunst studies te delen en zich concentreren op de locaties waar films en kunst worden gecreëerd. Docenten kunnen studenten met mainstream Hollywood-films, stille klassiekers en avant-garde films te leren. Scholen bieden soms academische modules en ze combineren met praktische studie.

Zodra een student met succes heeft bereikt een bachelor's degree in de film studies, kan hij of zij een goed gebouwde portfolio dat kan worden gebruikt om een ​​baan positie veilig stellen en start een carrière te hebben. Het invullen van een programma is ook een goede manier om beter inzicht in de toekomst van het filmmaken als het blijft evolueren. Na het voltooien van een programma stage, kan een student al een potentiële baan vooruitzicht als hij of zij kiest bij het bedrijf te blijven.

De kosten van een BSc-programma is afhankelijk van het land, het programma lengte en of de student besluit om cursussen te volgen op de campus of online. Studenten moeten in contact te komen met potentiële scholen te informeren over de meest recente informatie met betrekking tot collegegeld en het programma vergoedingen.

Film bestudeert afgestudeerden blijven vaak op TV / film archivarissen, film journalisten en werknemers in de marketing en distributie-industrie.In aanvulling op de televisie- en filmindustrie, kan die opleiding een film studies bachelor hebben afgerond ook in aanmerking komen voor de werkgelegenheid met overheden, bedrijven en kunstinstellingen. Een individu zou ook geïnteresseerd in het onderwijs na het beëindigen van een film studies programma.

Zet je carrière in de schijnwerpers en een aanvraag voor een lokale of internationale BSc programma voor film studies. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Filmstudies
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat