Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 6 Bachelors of Science  (BSc) in Financiële Analyse 2023

6 BSc Opleidingen in Financiële Analyse 2023

Overzicht

Een Bachelor of Science is een mate die wordt toegekend aan studenten die de benodigde cursussen voor hun specifieke concentratie hebben voltooid. BSc programma's kunnen over drie tot vijf jaar duren om geld te verdienen, afhankelijk van hoeveel tijd studenten zijn in staat om te besteden aan hun studie.

Wat is een BSc in Financial Analysis? Dit is een opleiding die studenten voorziet van de nodige kennis van het kapitaal, marktanalyse, investeringen studies, en bedrijven die nodig is om een ​​gewenste carrière in finance en accounting te vinden. Studenten in de financiële analyse programma kan cursussen in de statistische analyse, elektronisch zakendoen, boekhouding en corporate finance te helpen hen voor te bereiden op een carrière in de economische sector.

Het ontvangen van een bachelor's degree in de financiële analyse kan zeer gunstig voor studenten in dat zij hun essentiële vaardigheden in het oplossen van problemen en kritisch denken te verbeteren, terwijl ook het verfijnen van hun financiële geletterdheid vaardigheden.Deze vaardigheden kunnen helpen afgestudeerden het land beter betaalde loopbaan in een competitieve arbeidsmarkt.

De kosten om geld te verdienen een BSc in de financiële analyse is afhankelijk van de locatie van de school en de hoeveelheid tijd die nodig is voor studenten om hun studie af te ronden. Om de meest recente collegegeld tarieven te verkrijgen, worden de studenten aangemoedigd met de financiële functie van hun toekomstige school te spreken.

Studenten die een bachelor's degree te verdienen in financiële analyse hebben veel carrièremogelijkheden voor hen beschikbaar. Sommige studenten kunnen ervoor kiezen om te werken als financieel analisten, consultants en planners voor grote bedrijven en bedrijven. Andere mensen kunnen hun werk in de economie, het beleid, en marktanalyse focussen en werken als geld managers, in de regering finance en accounting, of in de verzekeringsbranche.

Veel scholen bieden online en part-time onderwijs opties, zodat alle studenten de mogelijkheid hebben om hun onderwijs te bevorderen, ongeacht hun locatie of drukke leven.Om te beginnen met het verdienen van je diploma meteen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Economische studies
  • Financiën
  • Financiële Analyse
Vakgebieden
  • Economische studies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat