Keystone logo

175 BSc Opleidingen in Economische studies Financiën 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Economische studies
  • Financiën
Vakgebieden
  • Economische studies (175)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Economische studies Financiën

De Bachelor of Science in Finance is een undergraduate-diploma ontworpen om de studenten een gespecialiseerde inzicht in de innerlijke werking van de nationale en internationale financiële instellingen en de aandelenmarkten. Degenen die willen een carrière die zich richt op financiële zaken bij de consument na te streven, kunnen zakelijke, overheids-, of internationaal niveau groot voordeel van deze graad.

Een van de eerste vragen die veel studenten hebben bij het ​​zoeken naar een opleiding die past bij hun behoeften is: "Wat is een Bsc in Finance?" Dit programma wordt meestal afgerond in ongeveer vier voltijdse jaren en zal u voorzien van een uitgebreid scala aan -finance-gerelateerde cursussen. Voorbeelden van individuele lessen voor een opleiding van deze aard zijn de financiële markten, organisatietheorie, accounting, auditing, risicomanagement, en economie.

Er zijn vele redenen dat studenten kiezen voor een Bsc in Finance te streven. Zoals alle bedrijven vertrouwen op de kennis van financiële zaken, kun je vaak werk vinden in bijna elke sector. Naast het ontvangen van een opleiding en de vaardigheden die je carrière te bevorderen, kunt u ook van toepassing zijn veel van deze kennis opgedaan om uw eigen financiële zaken. Op deze manier kunt u zowel persoonlijk als professioneel profiteren.

De kosten van een Bsc in Finance kan sterk variëren, afhankelijk van de universiteit die u overweegt. Het is zeer belangrijk voor potentiële studenten om nauw onderzoekt de les-en collegegeld schema van alle scholen voorafgaand aan de inschrijving.

Afgestudeerden van financiën bacheloropleidingen zijn te vinden in tal van beroepen in zowel de publieke en private sectoren. De grote vraag van de afgestudeerden kan leiden tot een carrière titels als financieel manager, management consultant, en de financieel analist.

&nbsp

Er zijn nationale en internationale mogelijkheden voor het nastreven van een Bsc in Finance, evenals online-programma's. Online opleidingen zijn een uitstekende oplossing voor degenen die al carrière of familiale verplichtingen die hen beletten zich te houden aan een traditionele educatieve schema hebben. Aan de slag met een cursus, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.