Keystone logo

17 BSc Opleidingen in Economische studies Financiën Financiën en Bankwezen 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Economische studies
  • Financiën
  • Financiën en Bankwezen
Vakgebieden
  • Economische studies (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Economische studies Financiën Financiën en Bankwezen

Een BSc (Bachelor of Science) is een graad na de middelbare school meestal nagestreefd. Studenten leren algemene en specifieke informatie en het opbouwen van vaardigheden om hen voor te bereiden op een carrière. Een graad kan online worden verdiend, bij community college, of op particuliere of openbare universiteiten.

Je kunt je afvragen, wat is een BSc in financiën en bankwezen? Dit programma bestaat uit een diepgaande studie van de bank- en financiële systeem, die een aanzienlijk inzicht in de activiteiten, theorieën, marketing, en het beleid binnen de industrie zal bieden. Elk programma zal variëren, maar de studenten studeren vaak internationale bancaire regelgeving, de bepaling van het monetaire beleid, en de financiële markten. Cursussen overheidsfinanciën, portfolio management, financiële administratie, financiering directe investeringen en internationale financiën kan omvatten.

Werken in de richting van een Bachelor in financiën en bankwezen heeft vele voordelen.Studenten versterking van hun besluitvorming en kritisch denken vaardigheden en leren over de belangrijkste financiële factoren die hen zal helpen gedurende het hele leven. Een graad opent ook de deur naar een verscheidenheid van loopbanen in veel verschillende gebieden.

Omdat de financiële en bancaire programma's worden aangeboden over de hele wereld, kosten verschillen vaak van de ene school naar de andere. Factoren die betrokken zijn programma duur, de locatie van de school, en de specifieke diploma-eisen. Het wordt sterk aanbevolen dat u contact opnemen met uw top picks om uit te vinden wat te verwachten met betrekking tot collegegeld en andere kosten.

Afstuderen met een Bachelor in Finance en Banking bereidt studenten voor op een verscheidenheid van terreinen in te voeren. Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om managers van de productie en operaties, financiën en administratie, of van kleine bedrijven. Populaire banen beschikbaar zijn in het bankwezen, risk management, en andere financiële instellingen, zowel op nationaal en internationaal niveau.Een bachelor's degree stelt ook de basis voor meer geavanceerde onderwijs.

Onze online database is ontworpen om te helpen de perfecte bacheloropleiding te vinden. U kunt onderzoeken en vergelijken instellingen over de hele wereld. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.