Keystone logo

14 BSc Opleidingen in Economische studies Financiën Financieel Management 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Economische studies
  • Financiën
  • Financieel Management
Vakgebieden
  • Economische studies (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Economische studies Financiën Financieel Management

Een BSc (Bachelor of Science) is een bachelordiploma dat veel studenten nastreven na zijn afstuderen aan de middelbare school. Het bereidt studenten voor op de werkgelegenheid in hun onderwerp van belang door het onderwijs, zowel algemene en gespecialiseerde onderwerpen.

Wat is een BSc in Financial Management? Dit programma leert studenten hoe te implementeren, te organiseren, en toezicht op de financiële activiteiten van organisaties. Het is ontworpen voor personen die geschoold zijn met cijfers en getallen, zoals financiële wiskunde en statistiek zijn de belangrijkste aandachtspunten. Andere cursussen aan te bieden onder meer fiscaal recht, economie, cost accounting, intercultureel management en logistiek. Sommige programma's bieden stagemogelijkheden, die uiteindelijk kan leiden tot werkgelegenheid na het afstuderen.

Het verdienen van een Bachelor in Financieel Management is voordelig in dat het leidt tot carrièremogelijkheden in veel verschillende zakelijke capaciteiten, zowel nationaal als internationaal.Studenten krijgen analytische en sociale vaardigheden en zijn in staat om buiten de doos denken om resultaten te krijgen. Ze hebben ook de technieken en vaardigheden om effectief beheer van hun eigen geld en investeringen.

De kosten die gemoeid zijn met het verdienen van een bachelor diploma afhankelijk van welke school je kiest en hoe lang het duurt om het te verkrijgen. Langere programma duur en instellingen in bepaalde gebieden kan veel meer dan andere opties kosten. Zodra u uw onderzoek hebt gedaan, contact opnemen met de scholen die u interesseren en uit te vinden wat hun collegegeld en andere kosten zullen zijn.

Afgestudeerden met een diploma in financieel management hebben een aantal leuke carrièremogelijkheden om uit te kiezen. Voorbeelden van titels omvatten finance adviseur, accountant, investeringen analist, internationale controller en financieel manager. Met meer ervaring en / of een geavanceerde graad, sommige afgestudeerden vinden zichzelf met een zeer succesvolle carrière.

Met onze online database kunt u onderzoeken en vergelijken veel financieel management programma's. Het is een snel proces en u kunt online solliciteren als je eenmaal een die je hebt gevonden. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.