Keystone logo

4 BSc Opleidingen in Food and Beverage Management 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Food and Beverage Studies
  • Food and Beverage Business
  • Food and Beverage Management
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

    BSc Opleidingen in Food and Beverage Management

    Studenten die een bachelordiploma op een technisch of wetenschappelijk gebied willen ontvangen, ontvangen vaak een Bachelor of Science. Deze graad biedt ook een goede academische basis voor studenten die naar de graduate school willen gaan.

    Wat is een Bachelor of Science in Food and Beverage Management? Studenten op dit gebied leren meestal hoe voedsel wordt geproduceerd en begrijpen de juiste werkwijzen van deze productie. De nadruk ligt op duurzaamheid, management en de wereldwijde voedselmarkt. Geleerden kunnen ook leren over culinaire en voedingsnormen en hoe deze over de hele wereld kunnen worden verbeterd. Bovendien krijgen studenten meestal inzicht in de manier waarop restaurants worden bediend, hoe men menu's plant en hoe gezondheidsvoorschriften kunnen worden nageleefd in verschillende omgevingen. Sommige programma's bieden stages om meer praktijkgericht leren te bieden.

    Na het bestuderen van het beheer van eten en drinken, moeten leerlingen fijne details over voeding begrijpen. Studenten kunnen ook leiderschaps- en managementvaardigheden verwerven. Deze vaardigheden kunnen geleerden helpen hogere posities te bereiken met hogere salarissen in hun gekozen loopbaan.

    De kosten om te studeren voor een Bachelor of Science in Food and Beverage Management hangen af ​​van het programma. Studenten nemen meestal drie tot vijf jaar om dit diploma te behalen. Het land waarin een programma zich bevindt, bepaalt ook de kosten.

    Studenten die hun Bachelor of Science in Food and Beverage Management ontvangen, zijn goed uitgerust om op veel gebieden in deze sector te werken. Sommige geleerden kunnen ervoor kiezen om te werken als assistenten in human resources, gezondheids- en veiligheidsinspecteurs voor voedselproducerende bedrijven of directeuren voor non-profitorganisaties die zich richten op gezondheid en voeding. Daarnaast kunnen studenten het culinaire en hospitalitypersoneel in hotels en planmenu's beheren, het culinaire budget bepalen en eten bestellen. Studenten kunnen ook werken met restaurants als managers of trainers en personeel instrueren over gezondheidsvoorschriften.

    Studenten die het beheer van eten en drinken willen bestuderen, kunnen programma's vinden in het land waar ze wonen en er zijn ook tal van online programma's beschikbaar, zodat studenten lessen van de beste universiteiten in verschillende landen kunnen volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.