Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 18 Bachelors of Science  (BSc) in Food and Beverage Studies 2023

18 BSc Opleidingen in Food and Beverage Studies 2023

Overzicht

Een Bachelor of Science, of BSc, is een bachelordiploma aangeboden op hogescholen en universiteiten over de hele wereld. Typisch zal het gebied van de studie zijn gebaseerd op een technologische of wetenschappelijke discipline, en het zal ongeveer vier jaar met succes te voltooien.

Wat is een BSc in Food en Beverage Studies? Simpel gezegd, de studie van voedsel en dranken heeft betrekking op de studie van de industrie van foodservice. Het zal in het algemeen ingaan op de bereiding van voedsel, klantenservice en het beheer van de verschillende entiteiten die betrokken zijn bij dit proces, zoals restaurants, bars, hotels en nog veel meer. Studenten meestal concentreren in hun latere jaren van onderzoek op het aspect dat ze het meest interessant, maar het management is gewoonlijk een groot deel van het programma.

Het bereiken van een graad in eten en drinken studies is een slimme manier om vooruit te komen in de industrie te krijgen. Er zijn een groot aantal beschikbare banen in de horeca, maar veel van de mensen die werken in hen zijn niet hoog opgeleid.Bovendien, de vaardigheden van het management, zoals communicatie, zijn degenen die voor andere industrieën en dagelijks leven.

De kosten om een ​​BSc zal variëren, afhankelijk van de gekozen instelling. Het is belangrijk om de kosten af ​​te wegen tegen de voordelen van programma's worden overwogen. Een online programma is een goede manier om te helpen de kosten te verlagen.

Dit is een ongelooflijk veelzijdig graad, tot ver buiten de voor de hand liggende potentiële werkgevers van restaurants en bars. Elke bedrijven die eten en drinken service bieden kunnen studenten met een BSc in eten en drinken studies met inbegrip van cruiseschepen, luchtvaartmaatschappijen, kuuroorden, traiteurs, wijngaarden, spa's en nog veel meer te huren. Adviesbureaus die gespecialiseerd zijn in dit gebied kan ook mogelijkheden voor afgestudeerden.

Hoewel het bereiken van een graad in voedsel en drank studies zal tijd en toewijding te nemen, kan het de moeite waard zijn als het geeft u een voorsprong op de concurrentie.Voor meer informatie, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Food and Beverage Studies
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat