Keystone logo

9 BSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Scheikunde Forensische scheikunde 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Natuurwetenschappen
  • Scheikunde
  • Forensische scheikunde
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

BSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Scheikunde Forensische scheikunde

De Bachelor of Science, of BSc, is een uitgebreide inleiding op elk gebied dat tot de toegepaste wetenschappen. Het programma omvat meestal een stevige theoretische basis in het verleden onderzoek en ervaring met procedures en praktijken laboratorium.

Wat is een BSc in Forensische Chemie? De bacheloropleiding in de forensische chemie is een gerichte, interdisciplinaire benadering om te begrijpen hoe de chemische sporen kan helpen om gebeurtenissen uit het verleden te reconstrueren. Dit betekent dat de opleiding omvat niet alleen training in de chemie, maar ook in de biologie en aanverwante gebieden, alsmede de methode achter forensische onderzoeken. Dit geldt ook voor ervaring en cursussen in de toxicologie, beschrijvende statistiek, en andere cursussen die voortbouwen op een student greep van basisconcepten in de chemie.

Afgestudeerden met een BSc in Forensische Chemie zich in de vraag naar entry-level functies binnen zowel de private als de publieke forensische labs.Ze zijn ook goed voorbereid voor verwante rollen in het strafrecht, of voor het voortgezet onderwijs in de richting van een meer gespecialiseerde carrière, zoals een medisch onderzoeker.

De kosten van het baccalaureaat forensische chemie-programma's kan nogal een beetje variëren afhankelijk van de locatie, de aard van de instelling, en andere factoren. De kostprijs omvat doorgaans collegegeld als cursusmateriaal, en soms lab vergoedingen.

Forensische wetenschappers zijn bezig met elk deel van het strafrechtelijk onderzoek voor de meeste geweldsmisdrijven, en kan ook worden opgeroepen om een ​​rol te spelen in andere onderzoeken die een gedetailleerd onderzoek van de scène van een gebeurtenis nodig nadat het is gebleken. Het is gebruikelijk voor afgestudeerden in dienst van politie, het leger, en zelfs een eigen onderzoeks bedrijven. In aanverwante gebieden, zoals het wildbeheer en archeologie, ze bieden de tools voor het reconstrueren van gebeurtenissen uit fysiek bewijs.Als hun carrière rijpen, afgestudeerden op dit gebied zelf vindt ook mogelijkheden om onderzoeksteams te beheren.

De vraag naar forensisch chemie groeit. Cursussen zijn beschikbaar op de campus, of dat u in staat zijn om online te studeren, zodat u kunt gaan op uw eigen schema. Om te beginnen met een cursus, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.