Keystone logo

27 BSc Opleidingen in Ontwerpstudies Mediavormgeving Game Design 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Ontwerpstudies
  • Mediavormgeving
  • Game Design
Vakgebieden
  • Ontwerpstudies (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Ontwerpstudies Mediavormgeving Game Design

Het verkrijgen van een Bachelor of Science (BSc) diploma kan zeer nuttig zijn voor studenten die willen hun carrière mogelijkheden te maximaliseren. Het duurt meestal drie tot vijf jaar om de benodigde cursussen te voltooien. Dit undergraduate programma kan een fooi voor mensen die willen masters na te streven.

Wat is een BSc in Game Design? Het gaat om de fundamenten van de video game-ontwikkeling, waaronder strategie en creativiteit. Studenten nemen een verscheidenheid van klassen die kunnen bestaan ​​uit de kunst en animatie, game programmering en spel simulatie. Ontwerp principes, conceptontwikkeling, interactieve verhalen en interface-ontwerp zijn ook cursussen die deel uitmaken van het curriculum kunnen zijn. Eén van de programma doelen is om studenten te helpen bouwen aan een indrukwekkende portefeuille die ze kunnen gebruiken bij het zoeken naar banen.

Er zijn verschillende redenen om een ​​BSc in Game Design streven. Een daarvan is de studenten worden blootgesteld aan de geavanceerde technische vaardigheden die nodig zijn voor succes in een zeer gespecialiseerd vakgebied.Sommige van de vaardigheden die ze leren zijn ook in hoge vraag door werkgevers buiten de gaming industrie.

De kosten van het invullen van een BSc in Game Design is afhankelijk van verschillende criteria. Waar u zich inschrijft en duur van het programma zijn twee van de grootste variabelen. Het kan zeer nuttig zijn voor studenten om naar school bekentenissen officieren praten om alle vergoedingen en kosten te begrijpen en te bevestigen programma zal voldoen aan hun behoeften.

De meeste afgestudeerden na te streven banen met video game bedrijven. Echter, veel van de klassen studenten zijn zeer relevant voor banen in de mainstream IT-industrie, zoals programmering en wetenschappelijke berekeningen posities. De creatieve vaardigheden verworven tijdens het studeren voor een BSc in Game Design zijn ook zeer van toepassing voor de animatie-industrie.

Onze uitgebreide database is een ideale plek voor studenten om hun onderzoek te beginnen. Het nemen van lessen online kan de beste keuze voor mensen met een minder flexibele schema zijn.Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.