Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Bachelors of Science  (BSc) in Geneesmiddelenontwikkeling in Verenigde Staten 2023

BSc Opleidingen in Geneesmiddelenontwikkeling in Verenigde Staten 2023

Overzicht

Het gebied van de ontwikkeling van geneesmiddelen biedt studenten de mogelijkheid om samen te werken met tal van industriële en regelgevende organisaties. Daarnaast kan een stichting worden opgericht op het gebied van medicinale voeding, geïndividualiseerde gezondheidszorg en onderzoek en ontwikkeling van farmaceutische geneesmiddelen.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Academische instellingen over de hele wereld bieden een BSc of Bachelor of Science. Deze populaire undergraduate degree is nuttig bij het voorbereiden van studenten voor de werkplaats of voor gevorderde opleidingen. De gemiddelde BSc duurt drie tot vijf jaar in beslag.

Meer informatie

Gerelateerde vakgebieden