Keystone logo

1 BSc Opleidingen in Economische studies Investment Handel 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Economische studies
  • Investment
  • Handel
Vakgebieden
  • Economische studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Economische studies Investment Handel

Een BSc of Bachelor of Science, is een undergraduate opleiding. Het vereist meestal tussen de drie en vijf jaar voor de voltooiing, afhankelijk van de specifieke opleiding gekozen. Studenten zullen beginnen meestal met meer algemene cursussen, over te gaan tot meer geavanceerde onderwerpen in hun vakgebied in de volgende jaren.

Wat is een BSc in Commerce? Een bachelor's degree in de handel is gestructureerd om studenten te voorzien van een scala aan managementvaardigheden, alsmede hen in staat stellen hun vaardigheden in een bepaald gebied van het bedrijf te ontwikkelen. Cursussen zal kenmerkend elementaire business studies zoals marketing, boekhouding, financiën, economie, statistieken, human resources en informatietechnologie. In sommige gevallen kunnen leerlingen belangrijke in een bepaald gebied.In andere programma's, is er geen formele belangrijke beschikbaar, maar studenten kunnen hun keuzevakken te concentreren in een kerngebied, zoals de boekhouding, economie, bankwezen, communicatie, management informatie systemen, marketing, arbeidsverhoudingen, risk management en ondernemerschap.

Een zekere mate in de handel verbetert vaardigheden afgestudeerden in de communicatie, probleemoplossing, planning, leiderschap, en time management. Deze vaardigheden zijn in veel carrières van toepassing, en zal met name helpen bij het verkrijgen van betere posities die een zakelijke achtergrond nodig.

De kosten van deze opleiding varieert sterk, afhankelijk van de lengte van het programma en het instituut. Veel mensen zijn nu kiezen voor online instellingen als een manier van het verminderen van een aantal van de kosten.

Afgestudeerden met een bachelor's degree in de handel hebben een breed scala van functies voor hen open, afhankelijk van wat aandacht zij kozen voor hun belangrijkste of keuzevakken.Onder hen onder andere accountant, accountant, financieel analist, bank officer, effectenmakelaar, database administrator, systeemanalist, econoom, marketing manager, vertegenwoordiger, manager human resources, reclame manager, consultant, Account Executive, en operations manager. Vrijwel elke onderneming, zowel publiek als privaat, vereist deze vaardigheden.

Graden online bachelor's in de handel zijn verkrijgbaar bij vele verschillende instellingen wereldwijd. Deze methode van onderzoek kan de grootste flexibiliteit voor mensen die behoefte hebben om te werken of hebben andere verplichtingen die in de weg van een traditioneel lesrooster. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.