Keystone logo

46 BSc Opleidingen in Technische studies Industriële techniek 2024

Filters

Filters

 • BSc
 • Technische studies
 • Industriële techniek
Vakgebieden
 • Technische studies (46)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  BSc Opleidingen in Technische studies Industriële techniek

  Een Bachelor of Science (BSc) wordt aangeboden aan studenten die hebben gekozen majors dat de technische, wetenschappelijke of wiskundige zijn. Het programma duurt meestal ergens tussen de drie tot vijf jaar in beslag en biedt studenten met een algemene achtergrond in technologie, wetenschap en wiskunde in relatie tot hun gekozen gebied van studie.

  Wat is een BSc in Industrial Management? Deze opleiding richt zich op het geven van de studenten een diepgaande blik op industriële concepten. Dit kan onder meer de productie en het productieproces, alsmede het beheer van concepten zoals leiderschap, boekhouding, financiën en bedrijfsvoering. Ze leren hoe ze deze aspecten te integreren om uitstekende industriële managers maken. Afhankelijk van de instelling, kan het programma niet branchespecifieke zijn, zodat studenten kunnen leren over het personeelsbeleid, productie en operationele logistiek, en in staat om deze concepten van toepassing zijn op een verscheidenheid van de verschillende gebieden zal worden.Soms kan een focus op onderwerpen zoals informatica en statistiek worden geplaatst.

  Er zijn vele goede redenen voor studenten om een ​​BSc in Industrial Management voort te zetten, met inbegrip van het feit dat ze goed voorbereid zijn voor een loopbaan in het veld zal zijn. Dit maakt ze waardevol voor werkgevers en stelt hen in staat om concurrerend te sollicitanten worden.

  Afhankelijk van waar je wilt naar school te gaan, kunnen de kosten van het verdienen van deze graad variëren. Om meer informatie over de kosten en de vraag of het programma is voor je krijgt, is het een goed idee om de school te onderzoeken en contact opnemen met de opnames kantoor.

  Afgestudeerden met een BSc in Industrial Management zijn goed uitgerust met de juiste professionele ervaring, vaardigheden en expertise te zeer gewild bij werkgevers. Zij hebben de noodzakelijke combinatie van het management en de productie kennis om hen in staat stellen om te werken als de industriële managers.In deze positie, kunnen zij ervoor zorgen dat werk en werknemers in een fabriek of plant worden soepel en efficiënt te laten werken. Zij kunnen het productieteam overzien en consequent ervoor te zorgen dat de apparatuur is aan de code.

  Online cursussen zijn een uitstekende optie voor studenten in alle locaties, omdat ze in staat zijn om flexibiliteit zal zijn. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.