Keystone logo

20 BSc Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie Informatietechnologiemanagement 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Technologiestudies
  • Informatietechnologie
  • Informatietechnologiemanagement
Vakgebieden
  • Technologiestudies (20)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie Informatietechnologiemanagement

Een Bachelor of Science of een BSc is meestal een vier- of vijfjarig studieprogramma dat wordt aangeboden door vele universiteiten en hogescholen. De gespecialiseerde training richt zich op een enkelvoudig vakgebied en kan de student helpen zich te specialiseren in die discipline.

Wat is een BSc in Information Technology Management? Deze programma's combineren twee studiegebieden tot één graad door informatica te combineren met systeembeheer. Cursussen kunnen netwerkstandaarden, databasebeheersystemen en informatieanalyse en organisatie omvatten. Studenten kunnen ook kiezen voor klassen zoals berichtensystemen, netwerkprotocollen en technologische probleemoplossing.

Afgestudeerden met IT-management ontwikkelen vaak vaardigheden op het gebied van projectmanagement, organisatie en het analyseren van gegevens die hen kunnen helpen in verschillende zakelijke carrières. Ze kunnen ook uitblinken in aandacht voor detail, creatief denken en het definiëren van problemen.

Kosten voor het volgen van lessen voor het behalen van een bachelordiploma kunnen variëren tussen universiteiten. Er wordt gesuggereerd dat geïnteresseerde studenten een programma vinden en contact opnemen met de school voor de nieuwste planningen, informatie en kosten.

Computers zijn zo'n groot deel van de bedrijfswereld dat BSc in afgestudeerde informatietechnologie vaak vindt dat ze een breed scala aan carrièremogelijkheden hebben. Sommigen kiezen voor privé-bedrijven en industrieën, terwijl anderen werk zoeken in de IT-afdelingen van de lokale, provinciale of federale overheid. Specifieke functietitels kunnen een informatienetwerkbeheerder, systeemingenieur, applicatie-ontwikkelaar of IT-specialist zijn. Anderen kunnen posities vinden als webmasters, informatieanalisten of chief information officers. Carrières zijn ook te vinden in gespecialiseerde bedrijven zoals nutsbedrijven of kabelleveranciers.

Lessen voor een bacheloropleiding in informatietechnologiebeheer zijn mogelijk toegankelijk op de campus en online op universiteiten over de hele wereld. Online lessen worden aangeboden voor werkende personen of voor mensen die ver van een universiteit wonen. Om een ​​opleiding te vinden die past bij uw behoeften, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.