Keystone logo

104 BSc Opleidingen in Technologiestudies Informatiesystemen 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Technologiestudies
  • Informatiesystemen
Vakgebieden
  • Technologiestudies (104)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Technologiestudies Informatiesystemen

Veel studenten die geïnteresseerd zijn in de computertechnologie streven naar een Bachelor of Science (BSc) in Information Systems (IS). Aangezien het gebruik van digitale informatie-technologie blijft groeien, afgestudeerden van dit programma blijven een aanzienlijke salarissen commando en verblijf in de hoge vraag.

Wat is een BSc in Information Systems? Een BSc in Information Systems stelt studenten in staat om de complexiteit van wide-area data opslag, distributie, en de veiligheid te begrijpen. Deelnemers aan het programma leren over hoe je databases te ontwerpen, implementeren van de hardware om de databases te ondersteunen, en sluit de databases om front-end systemen, de gebruikersinterfaces aan de klant.

Een expert in informatiesystemen is essentieel voor elk bedrijf dat data worden opgeslagen. Dit kan onder meer bedrijven die te onderhouden en distribueren van digitale media, online boekverkopers die klanten en orders, en advocatenkantoren die gevoelige juridische informatie moet doen moet volgen. IS afgestudeerden blijven in de vraag naar een breed scala van bedrijven.Hun posities zijn bedrijfskritisch.

Kosten voor het programma variëren sterk per instelling. Studenten kunnen verwachten om collegegeld, lab kosten, en de koopprijs van een laptop te betalen. Het programma zelf duren over het algemeen drie tot vijf jaar.

Vers afgestudeerden vaak kiezen om hun carrière te beginnen in de IT (informatietechnologie) afdeling van een groot bedrijf. Ze snijden vaak hun tanden op opleidingsprogramma's waar ze te controleren en debug grote databases. Door de diagnose van knelpunten, de verbetering informatie besturingssoftware, en onderhouden van fysieke verbindingen, krijgen ze een grondige kennis van hun expertise. Andere kersverse afgestudeerden starten in een klein bedrijf en het ontwerp maken en onderhouden van de bedrijfsdatabase. Na een aantal jaren, doorgewinterde afgestudeerden zijn klaar om architect nieuwe systemen. Zij zullen de afvalstoffen, datasnelheid, kosten, en het beveiligen van een onderneming voor werking.In deze hoedanigheid kunnen zij de IT-afdelingen te leiden van hun bedrijf, of ze kunnen als consultant voor bedrijven het opzetten van een informatiesysteem te dienen.

Er zijn veel universitaire opties beschikbaar op een internationaal niveau. Veel programma's zijn volledig online. Er zijn geen geografische beperkingen. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.