Keystone logo

14 BSc Opleidingen in Ontwerpstudies Interieurontwerp 2024

Filters

Filters

 • BSc
 • Ontwerpstudies
 • Interieurontwerp
Vakgebieden
 • Ontwerpstudies (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  BSc Opleidingen in Ontwerpstudies Interieurontwerp

  Een Bachelor of Science (BSc) is een wetenschappelijke opleiding die de studenten werken aan tijdens hun academische carrière. Dit undergraduate degree is gericht op het geven van de studenten een wiskundige en wetenschappelijke achtergrond in relatie tot hun specifieke gebied van de studie. Over het algemeen het nemen van drie tot vijf jaar te voltooien, zal dit programma studenten de kennis en vaardigheden om verder te gaan met hun carrière te bieden.

  Wat is een BSc in Interior Design? Met dit diploma, zullen de studenten een sterk inzicht in de achtergrond van het interieur design concepten, principes en hun toepassing in een professionele omgeving te ontvangen. Onderwerpen zijn onder kunnen ontwerp filosofieën en methodieken, design tools en de presentatie processen. Door middel van hands-on ervaring en klassikale leren, zullen de studenten in staat zijn om te slijpen op hun analytische en creatieve vaardigheden, professionele waarden, en visuele en mondelinge communicatie.

  Er zijn verschillende voordelen van het verdienen van een BSc in Interior Design.Bijvoorbeeld, zal dit programma verder creativiteit te ontwikkelen en te leren hoe ze het professioneel toepassen, waardoor afgestudeerden waardevol voor potentiële werkgevers.

  De kosten van het verdienen van deze graad is afhankelijk van de school die u wilt zowel wonen als zijn locatie. Onderzoek naar de school en in contact komen met haar bekentenissen kantoor zal u helpen de kosten te beoordelen en te bepalen of het programma zal aan uw verwachtingen voldoen.

  Met de ervaring en vaardigheden opgedaan via een BSc in Interior Design programma zal afgestudeerden goed voorbereid voor professionele omgevingen geworden. Ze kunnen werken als interieurontwerpers en het ontwerpen van een grote verscheidenheid van het interieur ruimten in plaatsen zoals woningen, winkels, kantoren, restaurants, appartementen, overheidsgebouwen en ziekenhuizen. Ze kunnen ook werken aan het interieur landschapsarchitectuur, keukens, meubels en hardware design.

  Voor studenten over de hele wereld, de mogelijkheid van het nemen van online lessen is een uitstekende keuze.Het stelt hen in staat om hun diploma van elke locatie te verdienen in hun eigen tempo. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks het Admissions Office van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.