Keystone logo

13 BSc Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hospitality Internationaal Hospitality Management 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Toerisme en Hospitality
  • Hospitality
  • Internationaal Hospitality Management
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hospitality Internationaal Hospitality Management

Het nastreven van een Bachelor of Science graad is een populair pad dat veel studenten volgen om voor te bereiden op een succesvolle toekomst. Meestal nemen van ongeveer vier jaar te voltooien, deze mate kwalificeert afgestudeerden voor goedbetaalde banen en voorziet hen van diverse vaardigheden in hun vakgebied.

Je kunt je afvragen, wat is een BSc in International Hospitality Management? Deze graad gaat opleiden van studenten om te begrijpen diverse culturele behoeften, interactie goed met mensen, en bieden kwaliteit klanttevredenheid. Personen met een passie voor vele culturen en reizen kan een goede pasvorm voor dit programma. Studenten zullen vaardigheden te leren, zoals onderhandeling tactiek, leiderschap strategieën, methoden voor het oplossen van problemen, en vaardigheid in schriftelijke communicatie.

Een Bachelor of Science in International Hospitality Management zal studenten in staat om hun vaardigheden om hun passie voor de verschillende culturen in praktische gebruik genomen verder afstemmen.Afgestudeerden van dit programma zal worden gekwalificeerd om de werkgelegenheid te snel na het afstuderen in verschillende potentiële gebieden.

Het collegegeld, vergoedingen en andere kosten in verband met deze mate zal variëren afhankelijk van de gekozen instelling, de huizenprijzen, en de lengte van het curriculum. Studenten moeten voorzichtig zijn om alle kosten te onderzoeken voor het begin van het programma.

Er is een gevarieerde selectie van carrières die studenten na het afstuderen kunnen nastreven. Afgestudeerden kunnen werken in hotels of resorts, bureaus bezoekers of toeristische promotie agentschappen. Zij kunnen ook werken in het geval en conference management, met catering diensten, of in ziekenhuizen, universiteiten, of reizen vestigingen. Sommige individuen met slimme zakelijke vaardigheden kunnen zelfs zelfstandige geworden. Afgestudeerden zullen de mogelijkheid om te werken met diverse culturen en instellingen hebben. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om een ​​succesvolle carrière en een breed scala aan internationale locaties om uit te kiezen op te bouwen.

Als studenten hebben een passie voor reizen en cultuur, kan een Bachelor of Science in International Hospitality Management de perfecte mate ze in te stellen op het pad naar een boeiende carrière. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.