Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 24 Bachelors of Science  (BSc) in Internationale Bedrijfsadministratie 2023

24 BSc Opleidingen in Internationale Bedrijfsadministratie 2023

Overzicht

Wanneer de studenten voltooien van een Bachelor of Science opleiding, kunnen zij bereid zijn om het personeelsbestand in te voeren met geavanceerde vaardigheden in een bepaald gebied. Deze vaardigheden kunnen vaak verder worden aangescherpt en toegevoegd aan in een master of doctoraal programma.

Wat is een Bachelor of Science in International Business Administration? Deze waardevolle graad biedt studenten de kennis van hoe bedrijven draaien in een wereldwijde markt vol met verschillende culturele, politieke en economische doelen en contexten. Hun vaardigheden worden vaak gebruikt om beleidsmakers en managers te informeren en bij te dragen tot het bedrijfsleven en de samenleving samen meer harmonieus. Studenten kunnen cursussen te nemen in het beheer van de in- en uitvoer, business onderzoek, grensoverschrijdende verkopen en licenties, marktpenetratie strategieën en risicomanagement.

De voordelen van een diploma in International Business Administration zijn immens. Studenten leren kritische vaardigheden die hen kan profiteren in elk bedrijf over de hele wereld.Ze zijn zeer wenselijk zijn op de internationale markten voor hun vermogen om kritisch na te denken over de sociaal-politieke en economische omstandigheden en hoe ze kunnen invloed hebben op bedrijven.

De kosten van het verdienen van een Bachelor of Science in International Business Administration verschillen sterk per locatie en de universiteit. Studenten moeten collegegeld betalen voor hun cursussen evenals kost en inwoning. De kosten van leerboeken moet ook een overweging.

Studenten die een Bachelor of Science in International Business Administration te verdienen kunnen belonen carrière hebben in diverse posities binnen de markt. Ze kunnen carrière na te streven in de internationale markt analyse, consulting, wereldwijde business development, internationale bankwezen, boekhouding en financiën. Deze carrière kan overal plaatsvinden in de wereld en binnen een breed scala van industrieën.

Als een programma met een internationale focus, wordt deze mate aangeboden op veel verschillende instellingen over de hele wereld in vele formaten.Online klassen nu veel studenten in staat stellen om graden die anders niet beschikbaar zijn voor hen te verdienen. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Business Studies
  • Business Administration
  • Internationale Bedrijfsadministratie
Vakgebieden
  • Business Studies (24)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat