Keystone logo

10 BSc Opleidingen in Economische studies Investment 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Economische studies
  • Investment
Vakgebieden
  • Economische studies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Economische studies Investment

Voor te bereiden op je carrière, het verdienen van een bachelor 's graad kan een enorm voordeel zijn. Programma's zijn bedoeld om een ​​solide basis die studenten voorbereidt om te gaan werken en krijgen de eerste hand ervaring op te bouwen. Anderen zullen beslissen om te werken in de richting van een meester 's graad om hun opleiding voort te zetten.

Wat is een BSc in Investment? Studenten in dit gebied te bestuderen van een specifiek deel van het bedrijfsleven. Dit kan een uitstekende keuze voor studenten die geïnteresseerd zijn in de economie, wiskunde, of bedrijf. Cursussen voornamelijk omgaan met de nationale en internationale markten en de manier waarop ze betrekking hebben. Economische, data-analyse en financiële kennis zijn ook nietjes van deze belangrijke. Studenten zullen bereiden op de risico's, investeringen, financiën, en meer in het algemeen de interactie te beheren met de markt voor bedrijven. Studies zijn verdeeld in praktisch als theoretisch toepassingen.

Er zijn veel voordelen voor studenten op dit gebied. Degenen die de investeringen te bestuderen zijn in uitstekende positie om te beginnen werken.Naast de waardevolle financiële vaardigheden, zullen ze hun kritisch denken, communicatie, management en leiderschap vaardigheden te ontwikkelen.

De kosten in verband met het nemen van een bacheloropleiding nogal een beetje variëren. De school en het land waar je studeren in het specifiek programma, en of u online of niet studeren zullen alle helpen bepalen kosten. Daarom kan het zeer voordelig zijn om verschillende opties te onderzoeken vóór inschrijving.

Met een graad in de investeringen, kunnen afgestudeerden werken met banken, beursvennootschappen, accounting bedrijven te vinden, en in de financiële afdeling van grote bedrijven. Mogelijke posities omvatten risico's en vermogensbeheerders, gegevensverzameling en analyse, afdelingshoofden, accountants, en de lening experts. Bovendien, als u meer van de theoretische kant van de investeringen te bestuderen, is het mogelijk om te werken met de overheid het creëren van het beleid dat de economie beheersen. Het werk van dit type helpt de hele wereld door het creëren van een veilige uitwisseling.

Als je geïnteresseerd bent in de economie, wiskunde, of zakelijke zijn, overwegen het bestuderen investering. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.