Keystone logo

47 BSc Opleidingen in Technologiestudies Kunstmatige Intelligentie 2024

Filters

Filters

 • BSc
 • Technologiestudies
 • Kunstmatige Intelligentie
Vakgebieden
 • Technologiestudies (47)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  BSc Opleidingen in Technologiestudies Kunstmatige Intelligentie

  Een undergraduate-diploma bereidt studenten voor om het personeel te betreden in hun vakgebied. Een bachelor of science combineert vaak theorie met wetenschappelijk onderzoek om het begrip te vergroten en studenten klaar te stomen voor de rigor van het leven buiten de universiteit.

  Wat is een BSc in Artificial Intelligence? Het gebied van kunstmatige intelligentie werkt als een interdisciplinair streven, waarbij informatie uit de informatica, sociale wetenschappen, filosofie en logistiek wordt gebruikt en dit alles wordt gecombineerd in een studieprogramma dat wetenschappers helpt technologie te creëren die in wezen voor zichzelf denkt. Studenten onderzoeken sociale normen en gedragingen en menselijke logica om te leren hoe ze dezelfde constructies met machines kunnen voorspellen en simuleren. Ze leren ook de engineering- en computertechnieken die nodig zijn om nieuwe technologie te creëren.

  Het bestuderen van kunstmatige intelligentie levert vaak de kritische denkvaardigheden op die nodig zijn om de mogelijkheden te visualiseren die uit de huidige realiteit kunnen voortkomen. Het geeft geleerden een breed kennisaanbod en het vermogen om de theorie in het praktische om te zetten, wat op zijn beurt carrièremogelijkheden kan vergroten en tot innovatie kan leiden.

  De prijs van een BSc in Artificial Intelligence varieert van hogescholen en universiteiten over de hele wereld. Afhankelijk van de gekozen school en het land waar het zich bevindt, kan het overal binnen het bereik van de kosten voor een bachelordiploma landen. Het is raadzaam voor elke student om het programma te kiezen dat bij zijn of haar budget past.

  Een BSc in Artificial Intelligence introduceert afgestudeerden tot vele carrièremogelijkheden. Ze kunnen beslissen dat ze van simulatieontwerp houden en virtuele systeem- of videogamecrogrammeerders worden. Veel software-engineers hebben een educatieve achtergrond in kunstmatige intelligentie. Afgestudeerden kunnen in robotica werken in een aantal industrieën die nieuwe technologie gebruiken om de veiligheid en efficiëntie te verbeteren. Machine-learning onderzoekers gebruiken hun studie van AI om effectievere algoritmen te maken. Ten slotte kwalificeren de enorme kennis van codeertalen die zijn verkregen uit AI-onderzoeken geleerden voor posities in data-analyse.

  Kunstmatige intelligentie is bevorderlijk voor online onderzoek en vele universiteiten over de hele wereld bieden studenten de mogelijkheid om te leren in de meer flexibele omgeving van online klassen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.