Keystone logo

83 BSc Opleidingen in Biowetenschappen Landbouwwetenschappen 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Biowetenschappen
  • Landbouwwetenschappen
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (83)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Biowetenschappen Landbouwwetenschappen

De meeste studenten beginnen hun hoger onderwijs door het nastreven van een bachelor diploma. Het verdienen van deze graad vertegenwoordigt een beheersing van de fundamenten van een veld en dient als een voorwaarde voor meer geavanceerde graden. Een Bachelor of Science bereidt studenten voor een loopbaan in het wetenschappelijk gebied.

Wat is een BSc in Agricultural Science? Dit is een multidisciplinair gebied van onderzoek dat er veel verschillende aspecten van de landbouw omvat. Want het is zo breed, kan het nodig zijn om je studie rond welk gebied bent u het meest geïnteresseerd in het werken concentreren. Cursussen zijn doorgaans voorzien van de studie van dierlijke wetenschap, bodem en pesticiden, ecologie, beheer van natuurlijke hulpbronnen, basic tuinbouw, en soms landschap. Er zijn vele manieren om een ​​Bachelor in Agricultural Science toepassen, dus er zijn vele manieren om je studie concentreren.

Studenten die kiezen voor een studie landbouw wetenschap profiteren van de brede karakter van hun vakgebied, waardoor ze vrij om veel verschillende gebieden van de landbouw te onderzoeken om het gebied dat een beroep op hen te vinden. Het onderwijs is opgedaan met een bachelor biedt voordelen bij het zoeken naar banen in de landbouw.

Het collegegeld en de kosten die u zal moeten betalen om een ​​bachelor diploma variëren verdienen. Voordat u zich inschrijft in een programma, moet u uw onderzoek te doen voor de kosten. De details van het programma, school, en de duur van de studie zullen allemaal invloed op hoeveel het gaat kosten om je diploma te verdienen.

Er zijn vele loopbanen die kan worden bereikt na het bestuderen landbouwwetenschappen, waarvan de meeste rechtstreeks met landbouw. Deze omvatten boeren, planologen, beleidsmakers, agrarische adviseurs, en posities in de internationale ontwikkeling. Wat carrière u ook kiest, zult u waarschijnlijk moeten helpen uitbreiden van de 's werelds bron van voedsel, het helpen creëren van een sterkere toekomst.Het is mogelijk om te werken met de overheid, onafhankelijke bedrijven, of non-profit organisaties.

Om te beginnen concentreren uw interesse in de landbouw, neem een ​​agrarisch wetenschappelijk programma. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.