Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 29 Bachelors of Science  (BSc) in Logistiek 2023

29 BSc Opleidingen in Logistiek 2023

Overzicht

De wereldeconomie vereist efficiënte verkeer van producten van fabrikanten aan consumenten. Er zijn vele stappen die langs de weg en een Bachelor of Science in Logistiek is de mate te verkrijgen om een ​​robuuste carrière in deze ruimte beginnen. Studenten die logistiek graden verdienen kan het dienstverband met de fabrikanten, retailers, distributeurs, transportbedrijven, en andere leveranciers betrokken bij supply chain processen te vinden.

Wat is een BSc in Logistics? Een BSc in Logistics armen studenten de kennis die nodig is voor een succesvolle carrière in supply procedures en ketenbeheer. Cursussen zal betrekking hebben op onderwerpen zoals warehouse management, productie procedures, product tracking, relaties met leveranciers, de leverancier of de verkoper contracten, transport problemen, en nog veel meer.

Na het voltooien van een Bachelor of Science in Logistiek studierichting, kunnen afgestudeerden succesvol toe te passen om banen van hun keuze op het gebied van supply chain.Het invullen van een bachelor's degree in de logistiek kan een grote differentiator tussen een aanvrager en anderen voor dezelfde positie. Studenten kunnen ook gemakkelijker worden geaccepteerd in bestuurs- of toezichthoudende spoor banen zodra ze hun diploma hebben ontvangen.

De kosten voor het verkrijgen van een Bachelors in Logistiek variëren van school tot school. Het hangt ook af van de hoeveelheid credits elke leerling nodig heeft. Als een student al een associate's degree heeft ontvangen, zal minder tijd nodig is om een ​​bachelor's degree te verkrijgen dan wanneer er geen voorafgaand diploma wordt gehouden.

Studenten die een Bachelor of Science in Logistiek programma te voltooien kan zich vinden het aanvragen van een breed scala aan banen. Voorkomende functiebenamingen geschikt voor graden houden kandidaten behoren planner, verkeer analist, productie coördinator, transport coordinator, koper, voorraadbeheer specialist, productie planner, en nog veel meer.Deze posities kunnen leverbaar met bedrijven die producten, bedrijven die diensten of producten te leveren aan hen, bedrijven die bij hen, of zelfs de bedrijven die het vervoer te helpen of op te slaan hun producten te vervaardigen zijn.

Onze eenvoudig te gebruiken zoekfunctie kunt u de scholen die online cursussen voor het nastreven van de graad van je bachelor in de logistiek aan te bieden. Bent u geïnteresseerd in de internationale supply chain management zijn, kan een school in het buitenland gelegen een goede keuze zijn. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Administratieve studies
  • Logistiek
Vakgebieden
  • Administratieve studies (29)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat