Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 19 Bachelors of Science  (BSc) in Lucht-en Ruimtevaarttechniek 2023

19 BSc Opleidingen in Lucht-en Ruimtevaarttechniek 2023

Overzicht

Een Bachelor of Science is de mate van keuze voor studenten die geïnteresseerd zijn in de wetenschap, wiskunde, of andere verwante studies. Inname van ongeveer drie tot vijf jaar te voltooien, de bacheloropleiding beloont voor studenten, omdat het hen in staat stelt om een ​​graduate onderwijs of een reis naar beneden hun gewenste loopbaan voort te zetten.

Wat is een BSc in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek? Aerospace Engineering omvat vele verschillende wetenschapsgebieden, van chemie tot natuurkunde geesteswetenschappen. Het curriculum voor het programma is uitgebreid, met de verwachte studenten om verschillende doelstellingen te beheersen vóór het einde van hun undergraduate onderwijs. Zodra ze het programma compleet, worden de studenten verwacht dat zij een goed begrip van de experimentele en design aspecten van de lucht- en ruimtevaart, alsmede diverse industriële praktijken. Sommige van de cursussen in het programma zijn de beginselen van de mechanische engineering, kritische systemen analyse en algemene chemie.In sommige scholen, zijn er tracks beschikbaar voor studenten die hen in staat om zich te concentreren op een bepaald gebied van studie.

Zoals de 21e eeuw blijft vooruitgang, zal de vraag naar aerospace engineers groeien. De toekomst in petto heeft vele mogelijkheden voor aspirant-ingenieurs. Door het inschrijven in een bacheloropleiding, studenten veilig lucratieve en boeiende loopbaan paden voor zichzelf.

Bacheloropleidingen duren ongeveer vier jaar in beslag, afhankelijk van hun structuur. Collegegeld en vergoedingen variëren van school tot school, en studenten moeten contact opnemen met hun favoriete college om de kosten van inschrijving te bepalen.

Het gebied van luchtvaart- en ruimtevaarttechniek is gevuld met carrièremogelijkheden. Veel studenten vinden een loopbaan als natuurkundigen, wiskundigen, of leerkrachten. Zoals te verwachten, een groot percentage van de afgestudeerden gaan om ruimtevaart ingenieurs worden, maar dit is niet de enige technische discipline beschikbaar.Studenten werken ook als biomedisch, architectonische, milieu, en nucleaire ingenieurs. Voor een paar gelukkige afgestudeerden, een carrière als astronaut of missie specialist is ook een haalbare optie. Er zijn zo veel opties open voor degenen met een educatieve achtergrond in de aerospace engineering.

Veel internationale scholen bieden een opleiding in aerospace engineering, en de studenten hebben ook de mogelijkheid om in te schrijven in online lessen. Zoek uw programma hieronder en contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Technische studies
  • Werktuigbouwkunde
  • Lucht-en Ruimtevaarttechniek
Vakgebieden
  • Technische studies (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat