Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 28 Bachelors of Science (BSc) in Luchtvaartmanagement 2023

28 BSc Opleidingen in Luchtvaartmanagement 2023

Overzicht

Een Bachelor of Science wordt toegekend aan studenten nadat ze vullen hun undergraduate onderwijs in een op wetenschap of wiskunde-gerelateerde gebied van studie. Het duurt ongeveer drie tot vijf jaar tot een dergelijke mate te verwerven, en daarna hebben de studenten de mogelijkheid om een ​​graduaat nastreven of beginnen hun carrière.

Wat is een BSc in Aviation Management? Hoewel zijn naam sommige studenten kunnen misleiden, de luchtvaart het management heeft minder te maken met de handeling van het vliegen dan het doet met het toezicht op de verschillende aspecten van de lucht- en ruimtevaartindustrie. Een luchtvaart management programma biedt personen met een noodzakelijke educatieve stichting evenals fundamentele business en management principes. Sommige van de cursussen in het programma zijn boekhouding, statistieken, luchtvaart marketing en vliegschool management. Voordat ze hun opleiding te voltooien, kan de student worden verplicht om hun kennis toe te passen in de werkelijke de werkplek.Als zij aantonen dat er een algemene vaardigheid op het gebied van de luchtvaart management, dan zijn ze klaar om verder te gaan naar de volgende fase van hun carrière.

De luchtvaartindustrie is een voortdurend veranderende omgeving, met spel-veranderende innovaties vaak veranderen management praktijken. De luchtvaart management programma bijgewerkt studenten over de laatste ontwikkelingen en voorziet hen van vaardigheden om hen te helpen aan te passen aan diverse industriële veranderingen.

Afhankelijk van de school, bacheloropleidingen duren ongeveer vier jaar in beslag. De kosten van inschrijving varieert van school tot school.

Aviation Management afgestudeerden kunnen werkgelegenheid veilig te stellen in een waaier van verschillende carrière velden. Enkele van de meest populaire beroepen onder afgestudeerden onder meer de luchtvaart dispatchers, programma managers, instructeurs, en operations managers. Veel werkgevers zoeken naar degenen die hebben een achtergrond in de luchtvaart management.Industries, variërend van vliegtuigbouw tot verdediging aanbestedende waarde van de talenten van deze personen. Studenten die ervoor kiezen om in te schrijven in een Bachelor of Science-programma hebben veel professionele mogelijkheden voor hen open.

Scholen in de hele wereld te bieden programma's in de luchtvaart management en online cursussen zijn ook beschikbaar. Zoek voor u hieronder en contact te programmeren rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

 • BSc
 • Luchtvaart
 • Luchtvaartmanagement
Vakgebieden
 • Luchtvaart (28)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat