Keystone logo

56 BSc Opleidingen in Sociale Wetenschappen Maatschappelijk Werk 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Sociale Wetenschappen
  • Maatschappelijk Werk
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (56)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Sociale Wetenschappen Maatschappelijk Werk

Diegenen die geïnteresseerd zijn in het maken van een impact in het leven van degenen om hen heen zijn ideale kandidaten voor een Bachelor of Science graad in sociaal werk. Een vierjarig programma bereidt studenten voor op het werken met mensen van alle achtergronden in een bevredigend carrièrebereik dat zowel competitief als belonend is.

&nbsp

Wat is een BSc in sociaal werk? Dit studiegebied geeft studenten kennis en training over hoe ze anderen het beste kunnen helpen met een breed scala aan behoeften. Deelnemers aan een bacheloropleiding zijn bereid om ethische en effectieve hulp te bieden aan een diverse bevolking. Coursework omvat vaak diepgaande instructie in psychologie, communicatie en menselijk gedrag. Een afgestudeerde van een sociaal werkprogramma wordt getraind op gebieden zoals belangenbehartiging, kritisch denken, beoordeling, case management, crisisinterventie en gemeenschapsbereik.

&nbsp

De meeste mensen die ervoor kiezen om sociaal werk te studeren, genieten van de voordelen van het ontwikkelen van hechte relaties met degenen die ze helpen. Het zien van het succes van anderen biedt afgestudeerden vaak een persoonlijke voldoening die meer betekent dan een gewoon salaris.

&nbsp

Het collegegeld voor sociale werkprogramma's varieert van school tot school en van land tot land. Iedereen die geïnteresseerd is in het achterhalen van de kosten van een Bachelor of Science diploma moet contact opnemen met een vertegenwoordiger van hun school naar keuze.

&nbsp

Degenen die een BSc in sociaal werk behalen, kunnen bereid zijn om het personeelsbestand te betreden op veel verschillende gebieden, waaronder openbare instanties voor kinderwelzijn, pleegzorgbureaus, centra voor geestelijke gezondheidszorg, agentschappen voor gezinsdiensten, belangenbehartigingsorganisaties en meer. Maatschappelijk werkers worden vaak ingehuurd door zowel particuliere bedrijven als overheidsinstellingen. Veel maatschappelijk werkers kiezen ervoor om postdoctoraal onderwijs te volgen om gekwalificeerd te zijn voor functies waarvoor extra training en opleiding nodig is.

&nbsp

Er zijn veel online-opties beschikbaar voor diegenen die een diploma sociaal werk willen behalen maar niet in staat zijn om de lessen persoonlijk bij te wonen. Om de juiste fit voor uw behoeften te vinden, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.