Keystone logo

79 BSc Opleidingen in Economische studies Boekhouden Management Accounting 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Economische studies
  • Boekhouden
  • Management Accounting
Vakgebieden
  • Economische studies (79)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Economische studies Boekhouden Management Accounting

Met het oog op de competitieve arbeidsmarkt, dat is de realiteit van vandaag in te voeren, is een bachelor's degree vaak nodig. Een Bachelor of Science (BSc) is een drie tot vijf jaar opleiding die de studenten geeft een solide basis in zowel theorie en praktische vaardigheden met betrekking tot hun gekozen vakgebied.

Wat is een BSc in Management Accounting? Deze graad wordt gemaakt voor studenten die willen om de ins en outs van de financiële kant van de zakenwereld te leren. Veel programma's vereisen de voltooiing van de fundamentele business management cursussen, zoals micro-economie, marketing en bedrijfsvoering. Vervolgens richten zich vaak op cursussen specifiek betrekking hebben op finance en accounting, zoals financiële analyse, financiële rapportage, corporate finance, verantwoording en controle.

De diepgaande kennis opgedaan in finance en accounting kan worden toegepast op verschillende gebieden, aanzienlijke verhoging van afgestudeerden werkgelegenheid.De nadruk op analyse en kritisch denken kunnen ze ook dienen goed in zowel hun persoonlijke en professionele leven.

De duur van het programma, de universiteit of hogeschool die u kiest om te studeren aan en de ligging allemaal een rol spelen in de prijsstelling van de BSc. U moet rechtstreeks contact opnemen met de afdeling opnames om uit te vinden exacte kosten en de financiële mogelijkheden van hulp.

Na ontvangst van een BSc in Management Accounting, afgestudeerden vaak in aanmerking voor een aantal functies op het gebied van finance en accounting. Enkele voorbeelden van mogelijke functiebenamingen zijn accountant, financieel analist en accountant. Er is een gestage verwachte groei van de werkgelegenheid in de financiële sector, zodat gekwalificeerde kandidaten hebben vaak weinig moeite met het vinden van hun eerste baan na het afstuderen. Salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn zeer concurrerend op dit gebied ook.

Deze bachelor's degree is beschikbaar in onderwijsinstellingen over de hele wereld, sommige zelfs laten studenten te voltooien sommige of alle cursussen online. Dit zorgt voor meer flexibiliteit om te studeren tijdens het werk of de zorg voor andere verantwoordelijkheden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.