Keystone logo

28 BSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Biologie Mariene Biologie 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Natuurwetenschappen
  • Biologie
  • Mariene Biologie
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (28)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Biologie Mariene Biologie

Bacheloropleidingen vaak sprake van twee jaar van een fundamentele onderwijs en twee jaar studie meer gericht op een bepaald gebied van studie. Normale gebieden van de studie voor een Bachelor of Science opleiding bevatten vaak meer wetenschappelijke en technische bezigheden, maar er zijn een aantal hogescholen en universiteiten die BSc graden te bieden in meer liberal arts studiegebieden.

Dus gewoon wat is een BSc in Mariene Biologie? Dit gebied van undergraduate studie concentreert zich vaak op dieren en planten die in de oceanen van de wereld. De leerlingen kunnen leren deze dieren en planten bieden oplossingen voor sommige problemen woning binnenzijde van de oceaan chemische en fysieke ecosysteem. Instructeurs kunnen ook ingaan op andere gebieden van de biologie, zoals milieuwetenschappen, ecologie en natuurwetenschappen. Cursussen kunnen worden gegeven door het water levende wetenschappers die in het buitenland onderzoekservaring.

Door het invullen van een mariene biologie undergraduate programma, individuen hebben de mogelijkheid om hands-on ervaring met zeezoogdieren en inshore winnen en De kust van mariene organismen en verdien certificering in duiken. Het bereiken van een graad kan ook een nuttig instrument in het helpen van de studenten in aanmerking komen voor arbeidsplaatsen en beginnen aan een carrière in of in verband met mariene biologie zijn.

Net als het tij, de kosten van het verdienen van een BSc in Marine Biology verandert volgens de geografische locatie, de duur van het programma, en of de individuele kiest traditionele of afstandsonderwijs. Het is het beste contact opnemen met de opnames kantoor voor de meest up-to-date informatie over het collegegeld, boeken vergoedingen en beurs kansen te krijgen.

Afgestudeerden van opleidingen mariene biologie bachelor's gaan vaak aan de slag in consultancy organisaties over de hele wereld en de particuliere als de overheid laboratoria, zoals Environmental Protection Agencies.Vacatures buiten de wetenschap arena omvatten financiën, management, toerisme en computing. Degenen die willen in senior research te gaan meestal naar de eerste graad of PhD-programma een master te voltooien.

Duik in een zee van mogelijkheden door het verdienen van een bachelordiploma in mariene biologie. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.