Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 10 Bachelors of Science  (BSc) in Maritieme Techniek 2023

10 BSc Opleidingen in Maritieme Techniek 2023

Overzicht

Studenten die kiezen voor een technische, wetenschappelijke of wiskundige belangrijke hebben de mogelijkheid om een ​​Bachelor of Science (BSc) na te streven. Dit undergraduate degree duurt meestal drie tot vijf jaar in beslag en biedt studenten met een achtergrond in de vakken als technologie en wetenschap. Studenten leren dan hoe toe te passen op hun vakgebied.

Wat is een BSc in Marine Engineering? Dit programma richt zich op het voorbereiden van studenten in schepen te ontwerpen, repareren en onderhouden van machines en mechanische systemen. Studenten kunnen cursussen in wiskunde, statistiek en natuurkunde te nemen om hen voor te bereiden voor dit soort techniek. Een focus kan op het leren elektrische energieopwekking en voortstuwing reguleren worden geplaatst. Cursussen kunnen dekken thermodynamica, stoom voortstuwing en stromingsleer. Ontwerp aspecten zoals tekenen en structurele modellen kunnen ook worden gedekt. Dit programma vereist zowel klassikale leren en hands-on ervaring.Sommige instellingen bieden een stage waarmee studenten om hun maritieme technische vaardigheden verder te ontwikkelen.

De voordelen van het verkrijgen van een BSc in Marine Engineering is het feit dat de studenten waardevolle engineering en design vaardigheden. Ze kunnen ook de juiste hands-on ervaring te verwerven om ze met succes voor te bereiden op een loopbaan op dit gebied.

Als het gaat om het verdienen van een BSc in Marine Engineering, kunnen de kosten variëren afhankelijk van de locatie van de instelling en wat ze te bieden hebben. Contact opnemen met de opnames kantoor is nuttig bij het evalueren van de kosten alsmede indien het programma past bij uw behoeften.

Afgestudeerden met een BSc in Marine Engineering hebben met succes opgedaan uitzonderlijke werkervaring alsmede passende vaardigheden om ze klaar om een ​​carrière in het gebied voort te zetten te maken. Ze kunnen werken als marine ingenieurs, waar ze zullen worden belast met het ontwerpen en onderhouden van zeeschepen en ervoor te zorgen dat ze soepel lopen te vinden.Zij kunnen ook alle van de systemen van zeeschepen, zoals de aandrijving, besturing, ventilatie, verwarming, koeling en hydraulische systemen te ontwerpen.

Voor zowel lokale als internationale studenten, kan er de mogelijkheid van het nemen cursussen online zijn. Dit zorgt voor flexibiliteit en de mogelijkheid voor studenten om te werken in hun eigen tempo. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Technische studies
  • Werktuigbouwkunde
  • Maritieme Techniek
Vakgebieden
  • Technische studies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat