Keystone logo

19 BSc Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketingmanagement 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Marketingmanagement
Vakgebieden
  • Marketingstudies (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketingmanagement

Een Bachelor of Science (BSc) is een bachelordiploma die typisch is verdiend van een hogeschool of universiteit binnen drie tot vijf jaar, afhankelijk van de student 's schema, instelling en op het gebied van studie. Veel studenten die het programma compleet zal goed geschikt zijn voor een carrière in een science-gerelateerde veld of om hun studie voort te zetten op de graduate niveau.

Wat is een BSc in Marketing Management? Deze graad richt zich op marketing en branding, in het bijzonder op een bestuurlijk niveau. Het programma is ontworpen om studenten met een stichting in de theoretische en toegepaste kennis van marketing, planning en het ontwikkelen van nieuwe merken bieden. Studenten kunnen ook kiezen voor een nadruk op product of retail merchandising. Cursussen kunnen studies in public relations, sociale media, strategische retail of product merchandising, en marktonderzoek.Een deel van de lessen die kunnen worden aangeboden onder andere management accounting en finance, operations management, beginselen van de economie, marketing onderzoek, principes van marketing en zakelijke beleid en strategie.

Afgestudeerden van een BSc kunnen profiteren van een aantal zakelijke en leidinggevende vaardigheden. Deze vaardigheden zijn van cruciaal belang in de zakelijke wereld en kan helpen de student het verkrijgen van een hogere betalende en succesvoller positie job binnen de marketing industrie.

Collegegeld voor het verdienen van een BSc diploma zal verschillen van instelling tot instelling. Factoren die de kosten kunnen beïnvloeden landencode het ligt en de duur van de studie. Aankomende studenten worden aangemoedigd om contact op met de opnames kantoor van de instelling rechtstreeks naar de kosten te begrijpen.

De marketing industrie is zeer competitief, maar afgestudeerden van de BSc-programma kan zich vinden in de hoge vraag naar verschillende leidinggevende functies.Via het programma kunnen studenten hun strategische planning, oplossen van problemen en besluitvorming vaardigheden, slijpen om hun kansen van de landing een succesvolle carrière na het afstuderen beter.

Veel instellingen hebben online lessen en leren op afstand modules beschikbaar zijn, in aanvulling op de part-time en full-time cursussen, om meer flexibiliteit van de dienstregeling voor studenten te bieden. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.