Keystone logo

2 BSc Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketing Research 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Marketing Research
Vakgebieden
  • Marketingstudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketing Research

Een BSc of Bachelor of Science, is een undergraduate-diploma die over het algemeen na ongeveer vier jaar studie is uitgereikt. Het heeft vaak een zwaardere nadruk op wiskunde en wetenschap dan andere graden te doen, hoewel het bijna elk onderwerp kan omvatten.

Dus wat is een BSc in Marketing Research? Deze studie gaat over het effect van marketing problemen en kansen worden blootgelegd. Marketing onderzoek betreft het ontwerpen en raffinage marketingcampagnes om een ​​maximale blootstelling van het publiek te bereiken; het gaat ook het imago en aanverwante onderwerpen met. Studenten kunnen leren over onderwerpen zoals focusgroepen, surveys, data-analyse, en targeting. Cursussen kunnen omvatten alles, van economie tot psychologie en business theorie.

Een aantal voordelen zijn beschikbaar voor degenen die een van deze graden te voltooien. Voor één, kan de student een beter begrip van marketing principes en toepassingen hebben, ze beter toerusten voor toekomstige loopbaan.Ook werkgevers zijn vaak meer geïnteresseerd in kandidaten die houder zijn van een diploma hoger onderwijs, waardoor u een voorsprong in de huidige arbeidsmarkt.

De kosten van het verdienen van een van deze diploma's kan afhangen van individuele situaties. Studenten kunnen deze overdracht credits, de beschikbaarheid van de financiële steun te vinden, en institutionele beleid kan de uiteindelijke kosten beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw onderzoek te doen voordat u zich inschrijft in een educatief programma.

Marketing is een snel groeiende gebied, en er zijn een aantal verschillende carrièremogelijkheden beschikbaar voor degenen die afstuderen in marketing research. Een optie is om rechtstreeks te werken met klanten, hardlopen focusgroepen en hun voorkeuren te ontdekken; een andere optie is om marketing campagnes direct te ontwerpen. Studenten kunnen ook in staat zijn om te werken als marketing analisten of zelfs opvoeders vinden.

Als u denkt dat u wilt genieten van het nastreven van een van deze graden, niet wachten om de programma's die u wilt.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.