Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 54 Bachelors of Science  (BSc) in Media 2023

54 BSc Opleidingen in Media 2023

Overzicht

Met media spelen zo'n grote rol in de samenleving, hebben veel mensen zich aangetrokken gevoeld tot een Bachelor of Science in de Media om een ​​diepgaand begrip en theoretisch kader van deze complexe en veranderende maatschappelijke verschijnselen krijgen. Deze graad is ontworpen om studenten voor te bereiden op zijn kritische en creatieve producenten als nadenkende consumenten. Studenten krijgen een goed afgeronde opleiding van zowel theorie en praktische vaardigheden.

Aankomende studenten kunnen vragen, wat is een BSc in Media? Het is een uitgebreide opleiding die zich richt op de theoretische concepten en praktische vaardigheden. Studenten krijgen inzicht in historische en actuele concepten en technologieën, leren hoe bedachtzaam media te evalueren in al zijn vormen, en de invloed ervan op de samenleving te analyseren. Bovendien, studenten komen weg met een praktische kennis van de verschillende mediavormen en kanalen, maar ook de mogelijkheid om te pitchen presentaties, maak zinvolle materialen, en zich in de kritische consumptie.

Een Bachelor of Science in de Media geeft studenten de mogelijkheid om professioneel te vorderen, en het draagt ​​ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling en verrijking. De vaardigheden opgedaan tijdens dit programma - zoals analytisch, kritisch, creatief, communicatie, en psychologische vaardigheden - zal waarschijnlijk profiteren van alle aspecten van het leven, met inbegrip van persoonlijke en professionele.

De kosten van dit soort graad varieert sterk tussen instellingen en tussen landen. Informatie met betrekking tot vergoeding en collegegeld schema's is verkrijgbaar bij specifieke hogescholen en universiteit toelating afdelingen.

De carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van dit programma zijn zo spannend en dynamisch is als het veld zelf. Sommige potentiële carrière gebieden omvatten marktonderzoek, copywriting, journalistiek, uitgeverijen, film productie, communicatie, reclame en entertainment.

Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over deze creatieve en uitdagende educatieve gelegenheid zijn, dan kunnen wij u helpen om het ideale programma voor u te vinden. Ons uitgebreide netwerk van hogescholen en universiteiten kunnen u helpen de juiste opleiding om uw doelen en omstandigheden past. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (54)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat