Keystone logo

40 BSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Biologie Menselijke Biologie 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Natuurwetenschappen
  • Biologie
  • Menselijke Biologie
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (40)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Biologie Menselijke Biologie

Ook bekend als een Bachelor of Science, is een BSc-graad meestal verdiend na het voltooien van vier of meer secundaire jaren van het onderwijs aan een universiteit. De op wetenschap gerichte training kan studenten toelaten zich op één onderwerp te concentreren en zich op dat vakgebied te specialiseren.

Wat is een BSc in Human Biology? Een bachelor in de menselijke biologie is een studieprogramma dat is gericht op de menselijke voeding, het metabolisme, de evolutie, de biogeneeskunde en de fysiologie. Cursussen hebben meestal ook een sterke focus op chemie, biologie, fysica, wiskunde en anatomie. Studenten kunnen medische terminologie, trends in de gezondheidszorg en lessen in cultureel bewustzijn bestuderen. Voor diegenen die zich willen specialiseren, kunnen fysiologie, immunologie en biochemie worden gekozen.

Afgestudeerden met een Bachelor of Science in de menselijke biologie ontwikkelen vaak sterke schrijf- en communicatievaardigheden. Ze hebben ook de neiging hun geschiktheid voor analyse en organisatie te verbeteren, wat hen kan helpen slagen in zowel hun zakelijke als persoonlijke relaties.

De kosten die verbonden zijn aan het behalen van een BSc in Human Biology verschillen afhankelijk van de universiteit, het type programma en de aangeboden lessen. Studenten kunnen contact opnemen met de school van hun keuze en informatie vragen over de inschrijving.

Een afgestudeerde met een Bachelor of Science in Human Biology kan kiezen uit een breed scala aan loopbanen die zich richten op het menselijk lichaam. Personen die zich willen specialiseren in het medische vakgebied, kunnen werk vinden als fysiotherapeut, gezondheidscoach, personal trainer of medisch schrijver. Anderen kunnen ervoor kiezen hun opleiding voort te zetten en naar een tandheelkundige, medische of chiropractische school gaan. Afgestudeerden kunnen ook kiezen voor een baan als onderzoekers bij particuliere bedrijven die zorgproducten ontwikkelen, ziektes bestuderen of onderzoek doen naar manieren om pijn te behandelen.

Menselijke biologiegraden zijn wereldwijd te vinden en kunnen online of op de campus worden gevolgd. Om je avontuur te beginnen en een studie te vinden die bij je past, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.